Tag Photo Spam

Baiklah... kene tag lagi. Tamak haloba<--(ni tuan punye diri yang cakap camtu aaa) betul orang yang tag aku kali ni....
Pasal die nak share gambar kegemaran dalam 'Star Folder' nye.
Aku takde star folder, main masuk je mana-mana folder yang boleh dimasukkan. Nampak sangat tak teratur aku ni, hahahah...
Baiklah, ni antara gambar favourite.. Kalau nak ikutkan banyak sangat, tapi yang aku nak tayang kat sini cume beberapa jer...

TaeKyung: mintak-mintaklah resepi masakan aku menang untuk competition kali ni..fuhh fuhh
ShinWoo: alaaa..harapan aku nak menang, lupe letak ajinomoto dgn ajisio dalam makanan, masa dah habis pulak..
Jeremy: aku tak reti nak masak2 ni, ambik gambar je wat kenangan..

KiDong: Hmmppfftt! Merajuk, samchoon dah patahkan pedang, pastu taknak ganti lak.

MinHo: Kering pulak bibir ni. Lip balm tertinggal dalam helikopter plak...
(suke gambar ni sebab aku yang amik gambar ni wohh, kenangan tuh)

KimJoon: Sorrylah, masa ni I taktau lagi nak posing untuk gambar ala-ala myspace.
(nampak biase je kan gambar ni, tapi aku suke sangat!!!)

JungMin: 1st time sampai Malaysia ni. Aku Cinta Kamu!!
(ceh, nampak sangat baru nak belajar cakap melayu..hahahah)
(suka gambar ni sebab nampak cute je, style die macam budak2 kecik jepun gi sekolah, yang penting rambut MANGKUK tu yang mahal)

KyuJong: Hehehe..baju sponsor jer nih.
(suka tengok mata dia..enough said)

HyungJoon: Seksi tak posing camni?
(gile gay kan gambar ni..hahaha, tapi aku suke!)

HyunJoong: Akulah alien bertelinga kon. Janji bukan ET mcm HyungJoon, kehkehkeh!
(ko ni, mengata orang aje tau, cuba try test mengata YoungSaeng, confirm tak sampai hati punye kan)

YoungSaeng: Sesekali mencapab. Comel gak aku ni ek.
(hello, sesekali apenyer.. dalam folder aku banyak je muke ko mencapab merata-rata tempat)


Nota Untuk Diri Sendiri: Hoiii!! Ko ni kata banyak entri nak update, dah berpuluh entri terperap tuh, bile nak edit dan publish?? Tag2 plak yang ko jawab. Pastu tgk drama tak habis2.

8 コメント:

ashie023 said...

eh manyak lah plak ko nye gambo...
(salah satu nye jeles ah gambo yang budak kuorkan lips tuh...tsk tsk..)

ok ah ..aku baca esok...
nak tido dolu...dah mamai2 ni..

ashie023 said...

eh silap..lips plak dier kuor kan..ape kes?ahahhaha...tonguelah..

humang ai...gambo hyun joong yang tu..tsk tsk..memang nampak macam...perghhh..tp aku ada jugak...ai ai..

gambo kidong always cun melecun/...alamak..

han eba said...

waaaaaaa,kim joon -.- HAHA. itu itu, shinwoo -.-

xXrucciXx said...

bibir die kering daaa.. tu yg kluo lidah nak basahkan..akekek..

ni ckp pasal baby ke hyun joong ni yg gambar macam....tsk tsk..hahahah

kidong tetap menten dgn rambut kembang setaman...

xXrucciXx said...

ye han...cam sedih je tgk gambar 2 org tu..akekekek

ashie023 said...

tsk tsk...silap gambar lagi baby..tsk tsk..kenapa ngan aku ari ni??

waiem said...

kidongg ahh...buat pe kat sini...tardemark rambut kembang setaman...hehehe

- young saeng comey
- anjell 3 org tu pon comey
- gambo kat sungai wang...kenangan terindah...muahhh

HuRuL_AiNi said...

3 ANJELL lawak giler gambar...hahaha

acheche....gaya merajuk pulak kidong ni...hahaha

eyh...young saeng suka buat camwhore ke...miahahha....comell...hihihi

Related Posts with Thumbnails