Jawab Tag Dalam Selimut

Aku balik sampai rumah je tadi, tau2 aku dah kene tag dengan nama Kimchi..ahahah, melekat plak nama tu... Itupun kalau aku masih setia lagi dengan KimJoon, bwahahah.. takleh blah betul. Ok2, meh2 aku jawap tag dari Shee...

Nickname: Rucci
Horoscope: Taurus
Occupation: Iron Chef gelakgulinggelakguling
Location: Batu Pahat, Johor
Years of Blogging: 3 years

If you could put 3 Korean singers together in a joint concert:
Kim Tae Woo, SS501's Heo Young Saeng and Lee Seung Gi. Mesti best kan...layan lagu-lagu ballad and pop. (memang sangat mood jiwang...hahahah)

If you could bring just one Korean CD with you to a deserted island for you to listen:
I can just make my own CD!!! Hehehe..bukan susah sangat pun, masukkan aje lagu-lagu Korea yang aku suka dalam 1 CD, habis cerita. Tak payah pening-pening nak pilih artis dan album mana nak bawak.

If you could have an entire day to go on a date with a Korean celebrity, who and what would you do?
Jo Kwon. Boleh tak? Ahahahaah.. Dia sangat dork, kelakar, dan selamba aje. Mungkin dia boleh mengisi ruang-ruang kosong masa bersama kitorang dengan perangai dia yang kelakar tu atau nyanyi la lagu pape. Aku taknak tetapkan yang date tu nak macam tu macam ni, just spend time together, nanti idea nak buat ape tu datang punye. Yang penting enjoy!

If you could retain and change any one thing about the Korean Entertainment industry:
Aku rase jawapan aku cam same je dengan Ashie, aku terfikir jugak nak buat joint venture, tapi mungkin masukkan sikit sektor pelancongan, sebab Korea dah promote Visit Korea kat merata-rata Malaysia ni, ape kata Malaysia pulak buat benda yang sama. Pastu jadikan artis Malaysia dan Korea sebagai Duta Pelancongan. Pastu buat rancangan usaha sama stesyen tv Malaysia dan Korea macam RTM buat dengan Fuji-TV dulu. Amacam, boleh gune pakai tak jawapan ni? hehehehe

Ahaa, bagus gak cadangan tuh. Aku nak promote diri jadi Duta Pelancongan tuh, senang nak jumpa bini-bini kat M'sia nanti..heheh
(yela kau..tu ape kene sepit kat rambut tuh..baju dahlah kaler PINK!!!)


*Banyak nak kene update ni, dalam draft ade 20 entri terperap. Takpe pelan-pelan kayuh!

8 コメント:

ashie023 said...

aigooooo..comelnye..ahahhaa..
sabo jelah sepit atas kepala tuh..

"I can just make my own CD!!! Hehehe..bukan susah sangat pun, masukkan aje lagu-lagu Korea yang aku suka dalam 1 CD, habis cerita. Tak payah pening-pening nak pilih artis dan album mana nak bawak"
betul2..baiklah buat kompilasi..kekeke..tapi satu grup je yang ko kene pilih, ko nak bawak cd sape?

waiem said...

yee ambe setuju gak joint venture promot mesia ngn duta pelancongan tu...

tang CD tu mcm ambe nye gak...hehehe

Shee said...

ahh..tq.tq..sbb sudi jawab tag.. :)

ahh..yg question ashie-unnie..tang tu.. "betul2..baiklah buat kompilasi..kekeke..tapi satu grup je yang ko kene pilih, ko nak bawak cd sape?" <-- siapa mung pilih kimchi? huhuhu.

xXrucciXx said...

baiklah baiklah...
ambe jawab gak soalan pasal cd tuh, grup mane nak bawak...

at the moment, ambe rase nak bawak cd CN Blue dari album zaman dorang kat jepun tuh, sama ada Now or Never atau Voice...mana-manalah, tak kisah..

sapa belum dengar lagu2 dorang pegilah dengar, ambe dah buat review pasal dorang dulu, tapi untuk album Now or Never...

ashie023 said...

aku cakap ko kene bawak satu jelah....^%#$#%%&(*

xXrucciXx said...

wakakakaakaka..
saje je nak saiko...

baiklah baiklah..
ambe siyes kali ni..

CN Blue - Now or Never!!
haa, puas hati?
akekekekekek

Nakamura Kazuki said...

jawab tag dalam selimut..hahaha.ambe plak baca tag sambil terlentang di depan TV....huhuhu..lending baring2 sambil layan tertido...zzzzzzzz

Nakamura Kazuki said...

jawab tag dalam selimut..hahaha.ambe plak baca tag sambil terlentang di depan TV....huhuhu..lending baring2 sambil layan tertido...zzzzzzzz

Related Posts with Thumbnails