BuZZ @ GO - Film Macam Biskut

Korang ingat lagi tak entri pasal Kimi Wa Petto versi Korea yang aku post dulu? Katenyer filem tu tak jadi kan. Tiba-tiba dapat tau filem tuh confirmed pulak. Aigooo...otteoke? Kejap jadi, pastu tak jadi, akhirnya jadi pulak. Macam biskut kejap ade kejap takde. Jangan nanti masa filem tu tayang tiba2 skrin jadi kosong plak...main2 magic. Hishhh!!~


Actress SooAe and SS501 Kim HyunJoong will meet in a movie.

A movie staff said on 30th November, “SooAe and Kim HyunJoong has been casted for the movie ‘You are my pet’ as the female and male leader characters. The movie will be directed by Kim ByungGon.”

The movie is about an episode of a beautiful and talent fashion magazine editor’s ‘cohabitation with a pretty boy. SooAe will be playing the fashion magazine editor and Kim HyunJoong will be the ‘pet’ flower boy.

Kim HyunJoong
’s agency said, “We have not finished the process of signing the contract. But we will confirmed everything by middle of the year.”

The movie is an adaptation of 10-part Japanese drama aired in 2003. This will be Kim HyunJoong’s next acting attempt after ‘Boys Over Flowers’ earlier this year.

Tentatively the movie is set to air in 2010.

credit:Kbites

*Nampaknye budak2 SS501 ni akan berpisah lagi sekali untuk sementara waktu, sebab leader-nye dah sibuk berlakon filem pulak. Masih ade concert lagi sampai tahun depan. (bile nak sampai Malaysia ni??????)

3 コメント:

ashie023 said...

magic david blane ke?ahhaa

ok pah ni wat fansigning kat mesia untuk movie nih..magus2...bleh ah kite wat gadering...

xXrucciXx said...

pergh..kalo ada fansigning tu ambe dah bleh imejin kesesakkannye..

HuRuL_AiNi said...

erkk...jadi pulak....tp nasib baik pilem....hohoho

Related Posts with Thumbnails