SokSek @ GO - Kim Joon dah sihat!

Ingat lagi tak kat entri yang ni. Sekarang aku senang hati sangat sebab chenta kesayanganku sudah baik dari swine flu. Alhamdulillah. Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!~ Yokatta ne!

Sempat jugala aku melawat dia kat hospital siap bagi lauk raya lagi..hihihi.


Pada 30/11/2009 (hari ni) dia dah pun keluar hospital dan juga disahkan sudah baik sepenuhnya dari swine flu. Tapi baru je baik 3/12/2009 ni dah nak fly ke Thailand. (nak ikuttttttttttt!!!!) Beliau juga akan kembali untuk shoot rancangan Invincible Baseball untuk KBS2 TV.

*Ni laa nasib artis, baru baik sakit je dah mula kerja..aigooo!~

Edited:
Kim Joon’s scheduled visit to the Philippines was canceled at the last minute because of his health condition. Haruslah batal, giler ape, baru keluar hospital dah nak kene kerja/travel sana sini.

2 コメント:

ashie023 said...

syukurlah..ko dah sihat anak ku..ahhaha

xXrucciXx said...

anak? Sejak bile plak? Uhhh..scary...

Related Posts with Thumbnails