Park JungMin 'Not Alone'

**sebelum uols tanya mana entri part 2 utk entri lepas,meh sini aku jawab..."akan dtg,tgh edit balik.. ada dalam draft**

Haluuuuuu people!!!
Setelah ditangguh akhirnya dia muncul juga.. hohoho
Sape yang aku tunggu tu??
Tak lain dan tak bukan kekasih fan-dom saya (sila muntah) iaitu Mr.Horsey & Tom a.k.a Park JungMin!!!!
Clap clap clap...!!!
Jenuh iols menunggu dia keluar album baru lepas kumpulan SS501 ni berpisah seketika.. heeppp!!! separate je ok bukan disband.. sapa kata disband mmg nak kene babab laju2.. hihihi..
Patutnya album release bulan 11/2010 tapi lepas Korea Utara attack Korea Selatan terus dia tangguh album dia uols... elok2 bulu-bulu tengkuk suma dah ready nak meremang tegak berdiri bengkok balik.. haishhh..
Takpelah.. sabar.. Sekali release,hambik ko... sangat worth waiting ok,semua bulu satu badan tegak berdiri...


*tolong tolong ovary saya nak meletup tgk MV nih..kekekekek*
*yeahhh..you are not alone JungMin!!*

Kali ni dia tak main lagu pop punya style macam dalam band SS501... Sekali electric rock orchestral punya style da.. hoho.. mengancam ok!
Lagu ke-2 plak dia rock ballad punya style,.. perghhh..siyes gua cakap lu,lagu2 dia layan wehhh.. tapi sayang,dalam album dia cuma 3 lagu je.. kalau dapat 5-6 lagu sedap gak..

*cam sesuai tak jadi OST drama lagu ni?*

*soothing je rasa kan dgr lagu ni,suke je dgn bosanova beat ni..rasa cam nak main salji pun ye gak..kekekek..yelah lagu tema Christmas kot*

Suke suke sukeeeeee sangat!! Kekekeke..
So sapa nak beli album ni boleh email kat rockafella87@gmail.com sekarang!!! Bole bincang pjg lebar kat email k. Harga cuma RM50 je, dah termasuk pos!!
Jangan risau, aku memang dah lama wat kerja jual menjual ni.. Company berdaftar ok.. kekekeek..

2 コメント:

nadia-ady said...

kalau JM punya album 5-6 lagu sure terbaik la. Hehehe. U know, ada orang banding2 kan JM solo dgn SeungRi solo (mungkin sbb comeback sama tarikh kot). Yang bestnya, depa2 (yang tak bias mana2) kata kalau ikut variety mmg seung ri la sebab album dia ada 6 lagu, bnyk pilihan. Tp kalau berdasarkan kualiti lagu/title track yg get promoted tu depa ramai pilih Not Alone. Definitely Not Alone quality music is better. Haihh sejuk je dengar.kekeke..Lagu VVIP tu bukanlah nak kata tak best but Not Alone is better (unbiased review).hoho..Syg la JM punya lagu 3 je kalau banyak sure memang terbaek la!

UknoWana said...

yang pasti i enjoy abes ngn lagu niii!!!!

Related Posts with Thumbnails