Emo..

Assalamualaikum uols..
aku kembali meng-update blog ni..

takde ape sangat nak cerita.. cuma lately aku agak emo sikit... haa bukan PMS ye, mentang2 lah aku ni perempuan cantik,emo sikit je kata aku PMS.. tak PMS pun bole emo ok..
bukan apa,masalah banyak la semenjak dua menjak ni.. ade je yang timbul.. itulah inilah.. rasa cam nak nangis ok..hmm dah nangis pun..
tapi aku takde aa nak melalak cam mamat sebelah ni.. kekeke.. (rasa cam nak peluk Jungmin ketat-ketat tengok dia nangis cenggini.. lol)
yelah.. masalah sendiri banyak,telan sendiri jerla kan.. datang plak masalah orang lain aku nak kena tanggung sama..
yang ada tu plak, orang lain punya masalah, tempiasnye pun kena kat aku.. hadoiilaa.. aku ni barulah dapat nak 'hidup'.. dugaan betul..
aku tau ade orang lain yang lagi besar dugaanya, tapi nak buat macam mana kan.. aku yakin aku boleh hadapi dugaan ni, kalau tak masa kan Allah nak bagi aku dugaan macam ni.. betul tak..
tapi sampai laaa ni aku masih belum jumpa jalan penyelesaiannye.. fuuuuuuuu

Sesiapa yang rasa agak annoyed atau memang menyampah lah kiranya dengan tweet aku kat twitter tu unfollow jer la ok.. kat situ memang tempat aku lepas geram.. peduli la kan..
mood pun macam bipolar ye... kejap ok,kejap tak ok.. pastu hyper tak pasal.. ihhhh apa kena aku ni... but don't worry aku masih waras lagi.. takde nye nak bunuh diri ke apa macam kat Korea tu.. (ok walaupun aku minat ntahpape pasal Korea,tapi sikap yang ni jangan diikut ye anak-anak)..

By the way, aku ada blog baru.. nak membebel apa-apa saje tentang yang berkaitan Korea dan Jepun.. tapi blog tu baru lagi.. tak banyak post.. nanti akan diwar-warkan ye...

Annyeong!!

2 コメント:

ashie023 said...

ko emo pasal ape pulak ni??adehhhh ...slalu je PMS macam ni..kekekeke..ok aku jk jk..
dah mamat kat sebelah tuh per kes pulak tuh...????ahahhaa

xXrucciXx said...

emo dgn masalah yg ade ni haa.. huh sakit ati.. tsk tsk..
mamat kt sebelah tu konon sedih beno la tuh,gembeng sungguh ahahah.. tp die xtau die buat camtu cam lg comel.. hahahaah

Related Posts with Thumbnails