Tag from Wana

1. Adakah anda rasa anda HOT?

Ya ampun, sumpah aku HOT! Serious! Mana tak HOT nya, Malaysia sekarang kan kan panas gila, memang HOT laa, kalau siang mesti bukak aircond punye. Hahahahahaha...

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang.

Teheeeheee.. Amacam? HOT tak? LOL

3. Ceritakan pasal wallpaper tersebut.

Takkan la tak kenal sapa laki kat atas tu kan, kekekeke.. Dialah chenta, sayang, dan hubby dalam fan-dom world aku. Bersusah payah aku print screen muka dia dari MV Love Ya tu, mana taknya banyak aksi-aksi yang buat aku berdarah hidung dan ovary exploded.. wakakakak.. Bukan tu je, makin sekshii plak aku tengok dia ni..cissss =P~

4. Bila kali terakhir kau makan pizza?

Errr.. ada la 2-3 bulan lepas. Pegi makan berdua je dengan mak aku kat Pizza Hut, sebab bapak aku tak suka pizza. Dia kata pizza tu lempeng/roti biasa je, so dia tak heran.. Hahahah memang betul pun..

5. Lagu paling latest kau dengar? Playlist wat masa neh..

Banyak.. Nak lagu apa? Hurrmmm..
1. Love Ya - SS501
2. Crazy 4 u - SS501
3. Let Me Be The One - SS501
4. Forever - SS501
5. Love - CNBlue
6. As A Man - Gummy
7. Because Of You - Gummy
8. Let Me Hear Your Voice - BigBang
9. Insomnia - Wheesung
10.Don't Be Rude - T-Max
Hambik ko.. aku dah kate banyak.. kekekekek

6. Apa yang kau buat selain menyelesaikan tag ini?

Cium teddy bear busuk aku.. wakakakaka..  Download laa apa-apa yang boleh aku download.. Siap kira-kira budget pun ye gak.. ahh macam2 lah.. I'm multitasking wohh.. kekekeke

7. Selain nama sendiri dipanggil apa?

Kalau geng GO dengan member2 kenal dari internet panggil aku Rucci atau Kimchi, nama kimchi tu melekat plak, adehhh... Sebenarnya nama tanpa diduga tu.
Kawan-kawan kat uitm panggil aku Rucci/Uchi, hohoho..diorang cakap nama cam anak kucing, tsk..apakah??
Kat rumah family aku panggil adik je sebab anak bongsu lah weii!!!

8. Tag lagi 8 orang.

-Park JungMin ~heeheeheee
-KimJoon
-MinHyuk
-Jo Kwon
-MinHo SHINee
-DongHo U-Kiss
-Sunny SNSD
-Kim HyunJoong

9. Siapakah orang no.1 pada anda.

Perlu ke nak explain lagi? Aishh.. In my fan-dom world, he's everything. My horse,my sayang, my inspiration, my motivator, my idol, my hubby etc.. Hahahahaah.. I even gave a name to 1 of my teddy JungMin.. lol

10. Katakan sesuatu pada orang no. 5

Minho-ah, nanti datang sini noona bawak pegi Tasik-Y, kita shooting Let's Go Dream Team kat sana ek, boleh main-main dengan dinosaur kat situ, kekekeekek

11. No.3 ada hubungan dengan siapa.

Of course lah berskandal dengan aku, walaupun dia dok panggil aku noona... hohoh.. I love his cheeks...weeheeeee...

12. Bagaimana pula dengan No.4?

Budak muka tembok ni, kekekeke... He is just my entertainer, kalau bosan-bosan boleh carik dia untuk release tension. Mesti ok punyalah.. Kalau tak ok, memang ada something wrong dengan orang tu.

13. Pesanan pada orang 6.

Bianhae Dongho-ahh.. noona tak dapat pegi korangnye fan-meeting kat KLCC. Noona frust giler tau.. Promise dengan noona tahun depan datang lagi k, mesti noona pegi.. kensalam kat Kibum n Kevin.. kekekekeke

14. Kata-kata cinta untuk No.2

Joon oppa, (bila masa aku panggil dia oppa) even though I really dislike your blonde hair, but I still love you. Please forgive me for our love-hate relationship, but for you I will. I love you from the bottom of my heart. Saranghae.

(!@#$%^&*UVFJHVGgadcvadcayi|+_*&&^^%$##)
Macam tak caye je aku keluarkan kata2 camtu o_O

15. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mengetag anda.

*Go forum members.
*Suka gileeeerrrrrrr dengan YunHo
*Hurul's love rival.. LOL
*She knows how to speak Arabian which is I failed the language.
*A student!

16. Gay or Les

The creator of this tag questions, are you gay les??? Sibuk lak nak tau... Kalau aku jawab bisexual boleh? Hahahahahah...

17. Perasaan anda semasa menjawab tag ini.

Bak kata Pokcik Abbas, 'macam-macam ada' ...kekekek

4 コメント:

ashie023 said...

wakkakkaka....lawak2...
tapi cumelnyelah wolpape ko..
arhhhhh...xnak masuk sini xnak masuk sini....aku gabra nanti..keke

my horse ???whoaaa..wth..

xXrucciXx said...

yeee wallpaper ambe memang comel.. kekeekk..
xnak masuk pun tp masuk gak.. ahaha

yelah, die kan horse that loves to eat carrot.. kekekeke

waiem said...

Asal bongsu kena pangge adik...mcm asben ambe...tak larat tol dengo dah tua2 pangge adik...bukan mung tp asben ambe...kekeke

xXrucciXx said...

ambe rase umo dah 40 pun org panggil ambe adik... aikssss

Related Posts with Thumbnails