SS501 DESTINATION (Normal Edition) (Korean Version)

Macam biasa aaa aku hari2 tido lewat, kang bangun dah pukul berapa.. terdengar bunyi hon kenderaan, 4-5 kali dia bunyi.. tak lama pastu bapak aku masuk bilik...
"nah barang ko, dari Korea.. jauh sampai nye..."


Nilah bungkusannye, serious aku no idea apa benda kat dalam ni mulanya.. Aku ada beli barang dari Korea ke? Tengok nama pengirim tak familiar pun.. Dengan semangatnye bukak lah.. mak bapak aku pun join sekali tengok..
Buka-buka je nampak benda kaler hijau... oho0o0o.. dah tau dah...

Rupenye album SS501 yang aku order hari tu, tak sangka awal gila sampai, sebab album tu baru release. Hohohoho... So, camni lah rupa front cover album ni..

Back cover.. Nampak tu ada sticker KOMCA.. Korea mari ohh..

Ni rupa dalam dia, bersinar-sinar cd...cehh, padahal tu efek dr flash camera je.. LOL

Dalam cd ni include sekali photobook.. weeehuuuu.. Yang penting ada Jungmin... kyaaaaaaaaa!!!! Ok enough menggedik.. tsk!



kyaaaaaa... Jungmin so sekshii.. kekekeke
nampak tak baju dia tajam2 tu.. hoho


oh my angel Jungmin.. LOL








Sebenarnya ada lagi gambar HyungJoon Baby dgn KyuJong tak letak, tiba2 gambar plak corrupt, malas lah nak amik lagi.. tskk
Masa aku dapat cd ni masih lagi berbungkus dengan plastik transparent siap pelekat harga ₩13000, kalau convert Ringgit jadi lebih kurang RM34.15. Murah kan...hohoho..
Kat Malaysia belum ada lagi, tunggulah sebulan dua ni ke, tak lama lagi ada lah tu.. sebab SS501 ada official distributor kat sini. Sempat lagi kumpul duit nak beli, tapi semestinya harga bertambah sikit lah dari harga asal kat Korea kan.

When I received the album, and yeah the poster was included.. how cool is that, and I decided to photo-frame it soon.

although I hate HyunJoong's hair in this poster, but I kinda like this pic.. sebab tangan dia dgn cincin yang tajam tu nampak cam real je, hohoh efek camera je tu..

Amacam?? Jealous tak? Hehehee...

6 コメント:

ashie023 said...

aih..xleh tgk lama2..jeles jeles...ahhaa

HuRuL_AiNi said...

fuh...jeles...rasa nak beli gak edisi ni....lol...lawa weh pic2 photobook ni...hooho....aku x usha bebetul lagi special edition...poster pun x sampai lagi...lain shipping rasanya...hohoho...

p/s: extra charge utk shipping brapa? klu ok..better minta tolong kengkawan korea je tlg beli utk kita kan....ahahaha

xXrucciXx said...

aikk?? jeles?? kkeekekek

extra charge tu not sure, org yg kat korea tu belom balik kampung lg,hohoho.. nnti jer la tggu msg dr dia..

Mika said...

bpe harga nie ?

xXrucciXx said...

kan dah state harga kat situ.. x baca la ni...
but that's the price in Korea..
utk harga pasaran malaysia belum pasti lagi...

Mashi Toma said...

aigoo... sgt jeles ni... *tears hardly at leader shoulder kekeke* owh tidak.... ade pic.dowg...poster? what... sgt2 jeles.... ufufu

Related Posts with Thumbnails