tag lagi

uihh.. kena tag lagi ke? ok ok ok...

Q: adakah anda rasa anda hot?
A: Mahunyer tak hot, panas ni weii.. musim kemarau ler.. nak siram pokok pon kena biarkan air mengalir seminit, kalau tak lecur daun-daun pokok tu kang. hahahah


Q: upload wallpaper laptop/pc yang anda gunakan sekarang
A: tak tukar lagi wallpaper.. hoho.. comel je kan.. weeeeeeeee

Q: cerita pasal gambar
A: pasal aku suka la gambar ni sebab dia comel. berapa kali nak bagi tau? oh, time ni dia kat hongkong.

Q: bilakah kali terakhir anda makan pizza?
A: Pizza? Bulan lepas rasanya.. nape tanye? nak belanja? kehkehkeh

Q: lagu terakhir anda dengar
A: Brian Joo - In My Head.. best, dia buat cover lagu sapa ntah.. lupa plak

Q: selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
A: Adik, Uchi, Rucci....

Q: tag 5 orang
A: 1. ashie 2.hurul 3.shee 4.YongHwa 5.Ashraf Muslim

Q:siapakah orang nombor 1 dalam tag anda?
A: Geng Otteoke punye member aaa.. dia suka download lagu, lagu tamil pun dia layan, haha

Q: katakan sesuatu mengenai orang nombor 5
A: Aku suka dia, hahahaha

Q: no 3 ade hubungan dengan siapa?
A: Yamapi, Oguri Shun, Kim HyunJoong, JongHyun CNBlue.. ahh semua la dia nak. larat pulak dia nak layan.. hahah

Q: bagaimana pula orang no. 4?
A: Dia aku punya laa.. hoho

Q:kata kata cinta untuk orang nombor 2
A: err.. BiDam, I'll wait for you, 2 years from now baby.. kahkahkah..

Q: berikan 3 yang anda tahu tentang orang yang tag
A: Dia suka lagu Tamil. Laki dia nama Lee MinHo. Tapi dia suka kat Ikuta Toma.. LOL

Q: persamaan antara kambing dan lembu
A: Ni tanye aku apsal? Mesti fail sains ni.. binatang 2 ekor tu mamalia la!

Q: perasaan masa buat tag ni?
A: Macam-macam ada.

Q: adakah anda tahu razman itu sengal?
A: Ni Razman mana plak ni? Razman ngokngek anak PakDol kepala kemik ke?

Q: gay or less?
A: bisexual.. wakakakaakak

3 コメント:

Shee said...

Q: no 3 ade hubungan dengan siapa?
A: Yamapi, Oguri Shun, Kim HyunJoong, JongHyun CNBlue.. ahh semua la dia nak. larat pulak dia nak layan.. hahah


Ahahahahahahahahahahaha!! Ketawa guling2 jap.. memang larat sangat layan.. lol.. tapi yang satu tu tak larat nak layan untuk sementara waktu...ada ker patut nanges time konsert.. mesti rindu lahh tuu.. aigooo... ahahahaha

ashie023 said...

yelah..yang tamil semua aku..rajinikath aku...ahahhaa....

APSAL KO TAG AKU BALIK???????

xXrucciXx said...

air mata lelaki mahal wohh.. sayu je tgk die nangis.. akekekek

lagu tamil best ape.. wahahaha.. saje je nak tag blk.. =p~

Related Posts with Thumbnails