Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai ~Pygmalion no Koi~

Ya ya yaaaaaaaaaa..
Setelah menunggu sekian lama buah hati aku KimJoon akan keluar dengan drama baru.. Hihihi.. excited siot!!
Ala, macam tak kenal plak siapa Kim Joon kan, siapa yang dah tengok Boys Over Flowers mesti kenal punya mamat cakap Inggeris yo yo'oo ni. Hahaha.. Hepp..jangan kutuk lebih-lebih aa, aku sentap nanti.. LOL

Mobile broadcasting service BeeTV is getting its first original Korean drama series, under the Japanese title "Kimi no Kioku wo Boku ni Kudasai ~Pygmalion no Koi~." Korean stars Kim Joon (26) and Kim Jae Wook (26) are playing the lead roles, with Japanese actress Nao Minamisawa (19) taking on the heroine role.

The drama is described as a painful love story that transcends nationality, dealing with two young Korean men and a Japanese woman who loses her memory.

Besides Minamisawa, all of the cast and staff are Korean, including director Kim Yoon Chul ("My Lovely Sam-Soon"). Filming started on February 1 and is being shot entirely in Korea. For Minamisawa, this is her first appearance in a foreign work.

Credit: Tokyograph

Website BeeTV.

Lepas Boys Over Flowers dia kembali sibuk dengan kumpulannya T-Max. Fan meeting dan konsert serata Asia. T-Max juga dikatakan sibuk menyiapkan album terbaru yang akan keluar tak lama lagi.
KimJoon juga pernah mengeluarkan statement yang dia juga dapat tawaran berlakon drama selepas BOF, tapi kerana sibuk promosi dengan T-Max dia terpaksa tolak. Dan akhirnya keluar berita tentang Pygmalion No Koi. Hohoho.. senyap-senyap tau keluar je drama ek.

Berita tentang drama ni memang tak disebarkan meluas, mungkin tak nak kecoh-kecoh takut hasilnya tak memuaskan kot. Takpe kita tunggu dan lihat saje. Tapi aku fikir dengan populariti KimJoon dan Kim Jae Wook sendiri, aku rasa peminat tegar drama Korea dan Jepun memang tak sabar tunggu kemunculan drama ni nanti.

Tak sabar nak tengok. Harap-harap drama ni adala fansubbers yang buatkan subtitle. Please!! I'm dying to watch this drama!!!

**KimJoon, saranghae ^_^

3 コメント:

ashie023 said...

kim joon?sape kim joon ?/aku xkenallah..ahaha..

kim joon blakon j droma???
arghhh aku ske ini mamat kim jae wook..sebab rambut dier..mak aihhh..aku ske

xXrucciXx said...

ape lak jdrama.. ni kdrama laa, tajuk je bahase jepun.. ni mesti x bace abis ni..hohoho

x kenal kimjoon bagus aa..bia die ambe sorg punye je..hahaha

mecheko said...

dah ada DVD dah drama nih. dia ada dua bahasa actually, in korean and japanese. suka hati lah nak dgr suara mana satu. anyway, tak tgk lagi sebab baru jer beli....dah tgk nanti report...

Related Posts with Thumbnails