Tag tag tag tag tag...

Ouh, kena tag lagi..
Kali ni tag dari Khai dongsaeng yang hensem kiyut-miyut (hah, ape lagi aku nak puji budak ni biar kasi dia perasan..hahah).. pastu tag yang sama dari cik Ashie.. cewahh bercik-cik plak.. akekeke.. katenya dia tambah soalan nak bagi meriah..
Terima kasih kerana tag, sebab ada gak bahan aku nak update blog ni.. kuikuikui..

Taraaaaaaaaaaa.. comel kan desktop wallpaper saya....!!~ (perasan jap)

Mengapa aku menjadikan ini wallpaper ku?
Mula-mula sekali, sebab bosan dengan wallpaper lama (gambar CNBlue yg terang benderang tu) sakit mata ah bila tido tapi tak off pc, suasana tido yang tak romentik..wakakaka.. Pastu, sebab aku suka dengan orang kat gambar tu,hehehe..dia kiyut tapi ganas,eh camne tuh? Suka jugak tengok muka pau dia tu, rasa cam nak picit aje.. Aku juga menjadikan gambar2 artis sebagai wallpaper, boleh jadi sumber inspirasi woh.. ahahah


Berapakah jarak muke artis yang ada dalam wallpaper dengan folder recycle bin kamu?
Nak kira jarak camna nih? Kalau secara menegak campur melintang, adalah dalam panjang 5 batang pensil kontot. (ini namanya pensil kontot.. <--cuba teka dialog cerita apa? hahaha)

Di dalam gambar tersebut, apakah yang paling menarik perhatian anda??
Mulut muncung dan pipi pau dia.. hahah rasa cam nak picit-picit je.

Berapa lamakah anda akan menggunakan gambar ini sebagai wallpaper???
Adelaa dalam seminggu dah kot. Agak-agak kalau dah bosan tukar la, tetapi mungkin juga masih orang yang sama, tapi gambar lain..hahahahaah

Sapa 10 orang yang wajar aku tag?
Semua geng otteoke.. ade tak 10 orang? Pastu nak tag budak-budak SHINee boleh? wakakakakakak...

6 コメント:

ashie023 said...

huhhu..cute gambo.//cun cun..
jarak antara muke dier ngan recycle bin..5 batang pensil kontot??ooo..kalu 5 tu rasa cam jauh, tp ade kontot tu, x jauh sgtlah..ahahha...cute..

.khai. @ drcomot said...

hehe mmg da prasan da.. hehe
tengah memerhati noona pkai window ape.. 7 ke?
hihihi

xXrucciXx said...

ye jungmin memang cute,bahahaha.. cube click gambo tu pastu ukur sendiri kalau tak caye.. hehe

khai, noona pakai window xp aje, belom mampu nk pakai window 7, ni pc ni belum sempat nak format lg...

HuRuL_AiNi said...

waaaa.....comel.....
p/s:tu siapa ekk...hihihi

ashie023 said...

omgosh..aku tgk ko nye file merata-rata..kenapa x susun?aishhh...

jungmin ah...kiss me one ..pls...

xXrucciXx said...

Hurul, itu SS501 Sexy Charisma PARK JUNG MIN... <--perlu ke aku nak mention camni? ahahahahah

hahah.. itu file yg nk kene asingkan sebelum format pc.. letak kat desktop sng nampak.. kalau tak kosong je sebenarnye, xde pon folder2 kat situ...

heppp.. JungMin bz, die nak practice utk konsert 2 hari ni, sabtu n ahad..!!!

Related Posts with Thumbnails