Otteoke Omma?


parents aku takde, dorang balik USJ jenguk cucu.. pastu kazen aku kahwin plak semalam.. aku? kenapa aku masih di sini? hahaha.. malaslah nak balik sana.. aku rimas duk rumah makcik aku tuh lama-lama.. yelah, aku kan tak gemar sangat perangai dia tu.. lagipun aku baru extend 1 month Megaupload..kalau aku tinggalkan pc aku 5 hari, tak ke rugi.. bahahahah.. gile tak munasabah alasan...

waetoriya waetoriya daridiridaraduuuuu - handphone berbunyi...
yobeoseyo?
hello, dik... buat ape?
takde pe, nape?
alaa..ngadap pc la tuh..
dah tau kenapa tanye?
haa.. ni pokok dah siram belum? yang kat belakang dah? kang layu bunga2 mama..
ermm.. dahhh.
o0o dah.. bagus.. oklah, bye..

semalam makcik aku sorang lagi lepak rumah aku...
mak ko telefon tadi..
dia nak apa?
saja telefon, tanye pokok dah siram ke belum..
ceh.. 4 kali telefon 8 kali tanye pasal pokok dia..

makcik aku gelak je...
kenapa aku diperlakukan sebegini oleh mak aku? kenapa? wae? wae?? cehh ayat saje je nak macam drama swasta.. hmmppfftt!!
>
>
>
>
>
Baru kejap tadi mak aku sampai...
dia bawak balik Cheese Tart dengan Sweet Potato... (sweet potato?? haihh..tiba2 teringat YongHwa CNBlue dgn SeoHyun SNSD)
Confirm lah dia singgah JJ kat melaka... arghhh!!

Oleh kerana itu, patutkah aku revenge dengan tak bagi mak aku tgk MinHo kat Dream Team, dengan Invincible Youth? Wakakakak..takleh blah punya idea.

adik beradik kembar SHINee..comel kan..
aku cop yang dua dari kiri tu ok..

ni abang2 kembar dorang kat atas tu.. aku cop 2 dari kanan.

dan apa pula motif aku upload gambar kat atas tu? takde kena mengena dengan entri..
aku ingat mak aku je yang suka MinHo.. rupanya mak orang lain pun suka..



*agak-agak mak aku kenal tak mana satu MinHo kat gambar 1st tuh?

6 コメント:

.khai. @ drcomot said...

haha adik2 saya minat hongki..
ari tu kan lets go dream ade minho ngn hongki..
tapi semart ah rambut minho tu..

xXrucciXx said...

HongKi JEREMY!!!! budak rambut karat tu..huhu

minho tu dulu dgn skang same je fesyen rambut..
haaa.. khai nk buat rambut cam die ke? hahaha

ashie023 said...

aigooo..mak ko ...pokok ape lah dier tanam yang dier suruh siram sampai 8 kali tu???pokok cendawan yang cam yuri tanam ke???hehhe..

..hip hip hoorey mak rucci..

HuRuL_AiNi said...

dulu aku suka bebudak shinee....ingat nak follow diorang, tp bila dh byk sgt variety show diorang kat utube...last2 give up dowh...hahaha

p/s: skarang dh ada sumber nak dpt variety show ada subtitle...tp mostly lama2 punya...hahaha...gila weh aku mlayan WGM

xXrucciXx said...

pokok2 bunga dia laa.. pokok ape ntah.. ambe tau orkid dgn bunga kertas je...

kalau budak2 shinee ni byk muka dorg kat star king... lain2 boleh aa..
weiii..ko tgk tu kat mana? x kesah aa lame ke tak..

ashie023 said...

tulah ..aku ske je ikut variety show shinee, suju and snsd dari tahun 2008...pahtu dolu wonder girls skit2...pahtu skrg ni dah macam2 variety show, sehingga x larat...ahahha..dah cam malas dah mak...aku bagi mak rucci plaklah amik alih keje aku..kekekeke

Related Posts with Thumbnails