BLUETORY Territory


uhuk uhuk kuhekk kuhekk kohookkk kohokkk... batuk macam orang nak mati dah, aduh! Sakit betul otak, mana taknye batuk je sakit sampai kepala. Ulcer kat tekak belum baik sepenuhnya, ni semua kesan daripada aku demam masa kat Sarawak hari tu. hmmpppffttt!!!
Dan buat kesekian kalinya intro takde kena-mengena dengan entri.. ahahahah

Tadi aku cek status barang yang aku beli kat yesasia.com barang dah shipped, pastu aku cek kat courier DPex plak, status delay. Bengang betul aku, kalau nak ikutkan dah sampai awal, tapi biasalah mesti sangkut dekat airport punya.
Tiba-tiba 'waetoriya waetoriya..daridiridaraduuuuuu' handphone aku berbunyi..

yoboseyo...
Hello, assalamualaikum... nak tanya, awak nama Kimchi kah?
Waalaikumussalam, aaa saye la tu.
Haaa, baguslah..saya nak hantar barang yang awak order dari Yesasia ni. Awak ada kat rumah ke?
o0oo0..ade2. Silalah jemput datang..buat cam rumah sendiri.

Sukanya dalam hati, sebab barang yang ditunggu2 sampai juga. Padahal tadi cek status kata delay.
Jeng jeng jeng... inilah barangnya..

CD CNBlue Bluetory
JungShin: Akhirnya sampai juga rumah Kimchi noona.
JongHyun: Dah sampai eh? Errr..malu la
YongHwa: Cool tak kulit album we all?
MinHyuk: Err, nak kena main drum ke nih?

Isi dalam.. macam buku ABC pun ye jugak, tulisan besar2..ahaha
yang belah kiri tu macam mini photo book siap dengan lirik lagu








jelingan yg membunuh!

Ni back cover album..
macam beratur nak masuk kelas pulak..hehe

Album ni harga sangat berpatutan, takde la mahal macam album SS501 tu (cehh mahal pun ko beli juga kan..poyo) Tapi yang tak best nya, kulit album punya kualiti kertas dia macam kulit buku sekolah yang warna coklat tu punya kualiti. Mungkin juga salah satu sebab album ni murah. Hahahah.. Lain-lain semua ok lah.

Padahal lagu-lagu dalam mini album ni semua aku dah download bila album ni release, tapi minat punya pasal beli juga. Semangat betul. Takpe, lepas ni aku simpan CD ni elok2 dalam kotak dengan CD original yang lain. Huhuhu..

****Budak JongHyun ni punya mata boleh membunuh betul la. Mata jenis menjeling tajam betul. Patutla YongHwa kata kalau dalam You're Beautiful dia ni Hwang Tae Kyung..ahahahaha. Bila senyum saling tak tumpah macam JaeJoong DBSK.****

4 コメント:

HuRuL_AiNi said...

soklan pertama: siapakah di dlm pic last itu?

waaaaa....bestnye dh beli album ori....wah, ni baru fans sejati CNBlue

jonghyun senyum x tumpah mcm jae...jelingan mata hwang tea kyung..jap, aku g ngorat dia jap...hihihi

Shee said...

Jong Hyun~~~~~ myyyyy boiiiiii!!! <3

xXrucciXx said...

pic last tu sapa lg kalau bukan JongHyun, xkan aku nak morph gamba dia dgn JaeJoong plak..hohoho

semua la ko nak ngorat..hahah

they are all my boys..huhuhu

ashie023 said...

jjang jjang jjang...

aku nk tanya jugak..sape gambo last tuh...jaejoong eh???ahhaha

Related Posts with Thumbnails