Biadap dan Malas


Hahaha biadap punye kucing. Tergamak kau letak bontot ko kat muka MinHo. Tsk tsk... Nasib baik ko comel.

Sebenarnya aku dah post gambar ni kat twitter, sapa yang ada follow twitter aku mesti dah tgk punya, tapi saja nak post kat sini. Lagipun dah lama tak update. Sindrom malas masih terperangkap dalam badan ekoran daripada demam dan sakit tekak balik dari Sarawak. Sobs...

Tunggu entri terperap aku nak di publish kan...

Credit pic as labeled..

3 コメント:

ashie023 said...

hamsau nye kucing....seb beklah ko cumel..

waiem said...

tuan kucing tu yang hamsau...mesti tuan kucing tu tak comey mcm minho kusayang itew...hehe

xXrucciXx said...

ambe rase kucing tu pon syok kat minho, so die nak tunjuk yg minho tu die punye, die tutup muke minho siap2 tak bagi org tgk...

tak pastila kucing tu jantan ke betina..kalau dia jantan dia gay..
ahahahahaha

Related Posts with Thumbnails