Drama pendek di petang hari..

Hari ni bosan!!! Aku tido pun dah lambat, kul 9 pagi baru nak tido. Bagus kan..hahah.
Oh, ye.. minggu depan aku akan ke Kuching, Sarawak. Saje jalan-jalan carik makan. Huhu.. Yelah banyak-banyak negeri kat Malaysia ni Sabah dan Sarawak je aku tak jejak lagi. Ni ade rezeki lebih, boleh lah terbang ke sana.

ehemhurulehemkeklapissatudozenplis...miahahahaha.. Just kidding..LOL!

Aku tak packing lagi pun. Packing la hal paling malas aku nak buat kalau pergi travel, begitu juga dengan unpacking. Hoh..!!~
Tadi mak aku masuk bilik, saje nak skodeng aku la tuh..

Ko dah packing?
Belum..alaa nanti ah..
(dia ternampak seluar jeans aku masih bergantung belum dibasuh)
Haa, tuh seluar bila nak basuh? kang nak gi Sarawak takde seluar..hee budak ni..
Alaa, malam ni pun boleh basuh, esok pon boleh..
Hmmppfftt!!

Pastu dia usha henfon aku plak. Touch screen phone ni bila kita sentuh skrin kan nanti kita objek2 dalam tuh. Bila mak aku sentuh je, keluar plak gambar aku tengah mencapab pakai headphone baru..miahahahaha.. kantoi di situ.

Chewahh..gambar dengan headphone baru...
Hah? Mane2? (dalam hati, alamak kantoi)
(Pastu amik handphone terus cancel banyak2 kali sampai keluar wallpaper..)

aishh..sekali mak mertua nampak aku daaa...
(ni laa wallpaper handphone aku..LOL)

Haa, tu muka sapa tu? Budak jepun ke korea mana tuh?
Mana2?
Tu kat handphone..
o0o..ala gambar sapa2laa...
Bukan gambar MinHo?
hishh.. MinHo saje yang mama ingat... tsk tsk...
Manalah tau kan, nak letak muka MinHo kat situ..hehe
(mama keluar bilik)

Lepas dia keluar aku gelak tutup muka dengan rasa takleh blah... Aigoo, mak aku ni.. tak habis-habis dengan MinHo dia. Kang aku tunjuk rancangan Hello Baby dengan SHINee tu kang, ada yang dia melepak dalam bilik aku. Ish Ish....

Noona, tgk yoogeun, comel tak? Suruhlah makcik tengok Hello Baby, mana tau kite boleh jadi calon menantu dia..hehehe
Aigoo, minho-ah..ko pakai baju katak pasal nak layan budak tu? hahah


3 コメント:

HuRuL_AiNi said...

kekeke....drama x boleh blah...sedozen????walla...sebijik pun mau melopong tengok harga...haha

neway, brapa org korang datang sini?

xXrucciXx said...

tau xper, kawan aku dulu gi sane duit habis kat kek lapis je, mahal punye pasal...

aku pegi 4 org jer

ashie023 said...

x bleh blahlah mak ko...ske bebeno minho...aigooo...aku dah cakap dah...mak ko dolu benci2 pahtu sayang..hahhaha

cumel lah baby shinee tuh..

Related Posts with Thumbnails