What's On My Mind

I'm thinking of cutting my hair for soooooooooooooo long. Tapi taktau rambut tu nak dipotong macam mane. Short? Medium? Layer? Girlish? Boyish?

Rambut panjangnye dah lebih paras bahu. Dari dulu tahap maksimum kepanjangan rambut aku memang gitu aje...

Aku fikir nak potong dan rebonding balik... Kang ade yang aku buat rambut cam Go Mi Nam kang..hahahaha... Aku rimas tul rambut panjang2. Kalau kat rumah pon aku ikat terus siput kan aje...


Lebih kurang je style rambut dorang berdua ni....

Aduiii.. Kalau 'giler' aku da datang kang, ade yang aku betul2 pegi potong rambut camni kang... Ape reaksi mak aku agaknye? Hohoho... Tapi nanti takut plak, lepas potong aku yang cam menyesal... Arghhhhhh!!tension..

Kalau potong layer tapi still boleh ikat rambut camni pun ok jugak kot.... Takde la pendek sangat kan..
Ok, jangan tanye kenapa style yang aku suke ni macam style lelaki...Hahaha.. Aku ni bukan jenis 'perempuan' sangat pun...

Dan akhirnye aku still confuse......

Selain pening nak pikir pasal potong rambut... Aku sedang dalam mode 'berdarah hidung' kerana video2 ni..



BYE!~

6 コメント:

Shee said...

oh..you know what.. my hair cut this year..ahahaha.. i potong young saeng style...and i love it.. ada gak ambe blog about it last time kalau ambe dok silap.. tapi bila dia start panjang semula.. it's kinda hard to take care of..

this is the rambut young saeng yang ambe buat.. ahahaha..

http://media.photobucket.com/image/young%20saeng/dis_1_ladie/HeoYoungSaeng6.jpg

sila usha... hahahaha

and now- yes, i'm thinking to cut my hair go mi nam style.. but seriously.. rambut pendek mmg mudah nak jaga.. huhu...and it looks cool forever!

xXrucciXx said...

i don't think youngsaeng hairstyles sesuai dgn ambe, walaupun mmg ade yg ambe bkenan gayenyer.....

tau xpe, pendek2 mmg sng jage.. rambut pjg2 ni nak cuci pon bercinta dalam bilik air tuh...nk tggu kering lagi....sikat biar kemas la, kusut la...adoiii...
sabar jer lah...

ashie023 said...

ok ..aku cadang kan ko potong gaya siput...ahhaa..jkjk

potong cam go mi nam...ah cun jugak tuh..sila sila kan...
tp aku kan rambut aku dari kecik dolu memang slalu panjang,kecuali time tadika, kakak aku potong pendek yg amat cam lelaki dah..
tp rambut aku memang panjang..kekadang rimas jugak ..mm..mula mikir nk g potong rambut jugak nih...aigooo..xde ke sape2 yg pandai potong rambut ala ala kurt cobain...hehe

Nakamura Kazuki said...

the best way botakkan terusla rucci..jimat syampoo, jimat minyak rambut, jimat masa sikat malah pantas dan setiasa get ready..bangun tido pun still maintain cool..hehehe..apacam boleh blah ke tak bleh blah komen senpai kali ni..hehehe

xXrucciXx said...

ashie - bawak gambar kurt cobain dgn gaya rambut yg mu suke pegi kedai gunting rambut....habis cerite..hahaah

xXrucciXx said...

senpai - memang SANGAT tak boleh blah ok...hahahaah
dulu masa zaman belajar kat uitm mmg terfikir nak botak, sbb stress sgt!! rambut pun gugur ajer, makin lama makin nipis...skrg ni dah ok balik...hohoho

Related Posts with Thumbnails