~tag tag tag~

Since you’re tagged, you must copy and paste this note and answer in yours. Then tag this note to your friends. Don’t forget to send me back to see your answer.

1. Who is your favorite member in SS501?
Is??? Should be are!! Arghh, can't decide which one... ermm ok ok. lovePark Jung Minlove! Sorry guys =(

2. What is your favorite song in SS501 list?
Find.lovestar

3. How much you love them (in degrees)?
Above melting temperature.. hihihi...

4. Since when you love them?
Since early of this year... semua boys over flowers punye pasal!

5. What is the most special in SS501?
They are too like-able. Their personalities, talents, ...everything?? Hehehe...

6. What would you do if someone call you and said “Annyeong, this is Kim Kyu Jong”?
Ok, firtsly i'll make sure HE IS Kyu Jong...'oh, my sweet Kyu Jong, I love you!!!~ then, I want to talk to all of them.. weee!!~

7. The best thing of Kim Hyun Joong?
He can play a guitar.. oh, i knew this sounds very common, but I like it.

8. The best thing of Heo Young Saeng?
His voice, shyness... he likes SNSD and can dance SNSD's dance routine.

9. Did you give nicknames for them?
yes..but too many..huhu

10. What song would you hear by?
Find, Because I'm Stupid, Love Like This, I Am, A Song Calling For You.

11. Who is the best couple?
Tom & Jerry..hahahah

12. Who's got the best friendship?
Hyun Joong & Young Saeng

13. What would you say if you can meet Kim Hyun Joong?
Leader, please bring me to meet all your group members, and i'll bring you to meet your future Bruneian wife.gelakguling (Shee, tolong bangga dgn aku cepat! Hahahahah)

14. What would you say if you can meet Heo Young Saeng?
Please sing for me, and dance Gee for me. gelakguling

15. What would you say if you can meet Park Jung Min?
Jung Min-ah, let's eat carrot and take pictures with dorky face together!~ (walaupun aku tak makan carrot, tapi nak jumpe punye pasal sanggup makan)

16. What would you say if you can meet Kim Kyu Jong?
You are so sweet!!! *HUGS!!!~*

17. What would you say if you can meet Kim Hyung Jun?
Baby, sing for me please, your voice is so sexy....ah, I want to meet your lil bro too!~

18. What do you want of SS501?
Spend time with them also with my friends for a day, do funny/crazy things (i'm so sure they are expert in this) together. And of course I want a concert for Malaysian fans!!~

19. Who do you want to hug?
All of them... Big HUGS!!!!~peluk

20. Random pictures of them.

Aku tag semua yang bace entri nih...hohoho!

9 コメント:

Nakamura Kazuki said...

hahaha....ambe sekali ke...tapi rasanya ambe tokse nak buatla rucci...sebab ambe tak kenal sangat group ni....setakat FT Island blehla gagah juga..hahaha..cuma ambe tahu lagu Ur Man ..sebab lagu tu ada dalam citer BBF kan....

ashie023 said...

ni sape yang buat tag nih?aigoooo...
ok ok..kalu aku ada masa aku buat eh..sebab skrg aku bz ngan cafe aku, ngan jualan kete cadillac lagik..alallala....<-sori..

"11. Who is the best couple?
Tom & Jerry..hahahah"
ok yang atas nih xde kene mengene langsung ngan ss501..ke ada apa2 yg aku x tau??oooo...ke ada yg dorang panggil tom and jerry dalam tuh??ahaha

xXrucciXx said...

senpai - nak tuka jadi FT Island pon boleh...layankan aje...
alahai, lagu U R Man tu kejap aje dalam BOF tu, Because I'm Stupid aa best..hehe

xXrucciXx said...

ashie - fuiyo0o0o, bz giler tuh...dpt bonus lanje aaa k..hahaha..
cube search Tom & Jerry SS501, nnti tau la sape dorang tuh...hahahaah

HuRuL_AiNi said...

ambe pun x kenal sangat diorang ni...karang kalau aku buat tertukar pulak nama diorang dgn nama bebudak tvxq haru je...hahahaha

xXrucciXx said...

mak aihh...
dasat beno kalo sampai tertuko..
baik ko tuko je tag ni pasal DBSK..kan sng..hahahaha
tp aku nak SS501 gak..haha

Shee said...

ahahaha..i'll do this bila ambe ada masa..save kat PC.. because ready lah anda dengan jawapan panjang berjela-jela.. ahahahaha tapi isn't it obvious dahhh ambe suka yang mana, peluk yang mana? hmmmmmm..

Shee said...

ahahaha..i'll do this bila ambe ada masa..save kat PC.. because ready lah anda dengan jawapan panjang berjela-jela.. ahahahaha tapi isn't it obvious dahhh ambe suka yang mana, peluk yang mana? hmmmmmm..

xXrucciXx said...

buat novel terus pon boleh shee, xde sapa nak larang...hahahah

Related Posts with Thumbnails