Kurus ke Gemuk?

Semua dah tahu yang akhir2 bulan lepas Kim Joon kesayangan ku terkena virus H1N1 kan, sekarang dah baik pun. Aku pun pernah cerita yang Kim Joon ni kejap nampak kurus kejap nampak berisi kan.....
And right now, I am so in love with these pictures...
(Bear ni I nak bagi kat si dia yang berada ni Selatan Malaysia...hiks!)

Terutama sekali gambar ni...

Nampak gebu semacam je kan. Rambut pun dah panjang, siap pakai aviator lagi. Sweet je tengok..hihihi *drools* And he looks happy...
Ni masa kat Thailand ade event ape ntah, aku lupa. T-Max berkunjung ke Build-A-Bear Workshop. (I taula I suke teddy bear, susah2 je u pegi sana nak buatkan satu teddy bear untuk I..heheh)
Tapi, bila aku usha2 balik gambar2 lain dengan baju yang sama....

OMG sayangku!! What happened to you? Otteoke?? Doshita no? Kenapa berisi semacam je ni? Looks a lil bit chubby, tapi still comel!!!!!!!! Suke suke suke!!~
You makan apa sampai jadi camni? Sumpah I tak letak ape2 pun dalam makanan you masa I datang visit you hari tu. But I knew you seems liked it a lot. Ke you happy sgt jumpa I? Ok, stop!!!!! Hahahahaha...
Oklaa..mmg aku tak nafikan mmg dia nampak berisi, tapi baju dengan seluar yang dia pakai tu lagi buat dia nampak chubby. Adakah ini menunjukkan yang dia betul2 sihat dan senang hati? Oh, I wish!


KJ: You, cakap betul2 boleh tak?
Aku: Cakap ape plak?
KJ: You suke I kurus ke, you suke I gemuk ni?? Taknak bagi teddy bear kang...!
Aku: Nak buat muke kerek, mata menjeling 45darjah ni apehal???? You kurus ke, gemuk ke, I tetap suke you...love, tak dapat teddy bear pun takpe, janji dapat you cium.

(sila muntah darah!!)

Credit pics as labeled..

6 コメント:

HuRuL_AiNi said...

kah kah kah....x boleh blah....hahahaha....

dia jenis cepat kurang naik berat badan kot...hohoho

xXrucciXx said...

nk tau tak..
mase aku buat entri ni, aku xtaula brp kali aku stop taip, gelak gile2 punye pasal....hahahah
aku yg buat aku sndiri nak muntah darah dowh....

mungkin jugak, tp xkan klua spital je terus membesar dgn sehat camtu?..otteoke??? hahaha

ashie023 said...

tembam...ahhaa...tapi cumel..sungguh2 cumel..i like rambut dier..

next time suh dier beli beskal lah rucci..ahaha

xXrucciXx said...

gebu je tgk die...geram!!!! Hahahaah..

tula, rambut die smart dowh..

jgn kate beskal, berlari pon bole..hoho

Shee said...

hurrmm.. i'd take that pic as 'salah angle'..

xXrucciXx said...

'salah angle'
'salah baju'
'salah seluar'...

anything else??? LOL!~

Related Posts with Thumbnails