Kim Joon semakin popular!!~

Haduii, nak pecah perut aku gelak masa tengok Invincible Youth tadi... Takleh blah betul masing-masing punye perangai dalam rancangan tuh.. (intro yang takde kene-mengena langsung dgn entri kali ni)

Pastu tadi aku bukak nuffnang.. aku suke tengok apa keywords yang keluar untuk sampai ke blog aku.. Aku cam tak caye jer keywords tu yang masuk..aku bantai gelak macam orang giler jugak lah tadi. Tapi pada masa yang sama aku rase cam 'sampai camtu sekali ko nak cari info pasal dia'...

(sila klik gambar untuk tumbesaran yang sihat!)

Hahahaha..takleh blah dowh. Sapa punye kerja la ni?? Aku cek kat traffic feed datang dari Oslo, biar betul???? Ke dia ni bloggers jugak, tp die letak alamat untuk traffic feed dia kat Oslo? (padahal orang Malaysia jugak) Kalau 1 je keyword yang lebih kurang sama tu aku takdelah hairan sangat, ni sampai 4!! Aigoo....Otteoke???? Apa yang dia nak cari ni sebenarnya??? Hahahaha....aku taip entri ni pun sambil senyum-senyum.

KimBum: Huh, sangat takleh blah keywords.
HyunJoong: Haha, tula..aku nak tau sangat sapa lah orang yang buat tu.

KimJoon: Uhukk..sampai hati. Siapelah aku ni kan..sedih wo0o..

Aku: You takyah la sedih, kan I dah ckp, you gemuk ke kurus ke I tetap suke..*wink wink*

(sila muntah darah lagi!)

4 コメント:

ashie023 said...

muntah darah..ahaha..

dari Oslo tuh..jauh tuh..peminat Kim Joon kot..tp tetiba dia x percaya sebab Kim Joon tembam, tu yang carik berkali-kali..kekekke..kero kero kero..

ok mane gambo laki aku?
kenapa budak 3 worang tuh lagik??aku x puas ati ni...

xXrucciXx said...

tula, die xpuas hati laa tuh...haha

gambo laki mu xde yg sesuai...nnti skodeng lagi...
nak sgt ada gambo laki mu kan..nnti bile ambe buat jgn 'x puas ati' jek eh..wahahahaha

HuRuL_AiNi said...

oslo tu nama tempat ke?

tapi sungguh x blh blah la keyword ko ni....hahahaha...aku tumpang bantai gelak....

tapi keyword ni bukan blh caya sangat...kengkadang spider ngn crawl yg cari...mana yg byk tu yg cought oleh nuff ngan memana statistik lain...hehehe

xXrucciXx said...

tulah..aku pun xde nak caye sgt...
kdg2 ade jugak yg aku try wat keyword ntahpape tgk jumpe ke x blog aku...hahah

tapi kali ni mmg xleh blah...gelak la sepuas ati ko...aku da gelak gile2 td...

Oslo tu nama tmpt kat negara mana ntah, aku lupe...

Related Posts with Thumbnails