FIGHTING!!

Untuk Kang Waiem yang sibuk pindah rumah..ambe kasi dorang ni suh wat keje sket..

Yaaaa..mari kite kerjakan rumah Kang Waiem-ssi!~ FIGHTING!~

WooBin: Deyy, lekas daaa! Ape tengok2 je?
Yi Jeong: Aku kelakar tengok ko, ko nak cat lantai ke ape tuh? Hahah!
JiHoo: Hmm..no komen!~

WooBin: Aku sorang je ke yang excited wat keje nih?
YiJeong: Jap, minum air dulu.
JiHoo: Fuh, rajinnyer. Anak sapa nih?

JiHoo: Camne nak potong ni?
(tiba-tiba menyampuk)
Aku: Err...umah Waiem ada pakai wallpaper bunga2 putih pink ke?

Junpyo mana???

JunPyo: ZZzzzzZzzzz..
JunPyo: OK2, aku sampai japgi. VrooooMMmm!!~

Hahahahaah....

9 コメント:

ashie023 said...

tulah pasal xde slalu lam gambo deme bertiga tuh, kome nih minho suke bebeno tido...tido je memanjang..pegilah tolong teman2 buat keje nung..asyik membuta je <-dah jadik cam ahjunma plak aku berleter..ahahhaa...

plingg...

xXrucciXx said...

sekali dia bunyikkkk daaa...hahaha

Shee said...

lawak..lawak..lawak...ahahahaha~~~ and laki aku tu... pandai ke juga dok buat kerja tuh...potong pon dak tau...mesti dia blur sebab ambe takde kat sana tuh.. but siyesly.. laki mung tuh... terer..semangat giles dia buat kerja tuh.. ahahahaha! bertuah gak siapa yang jadi bini dia.. goyang kaki je tau bini dia.. ahahahaha

xXrucciXx said...

haishh..bukan la aku nk kate ape kan..dah die rajin, pandai buat sume..
hmm..janji perut die kenyang..bwahahahah

*lari jap gi singapore..hahah

HuRuL_AiNi said...

kekekkeke....lawak giler...aigoo, rindu plak nak tengok BOF balik ni...huhuhu

xXrucciXx said...

aku pon dlm proses tgk blk ni..
*pdhal mggu dpn da klua kat 8tv..

waiem said...

aigooo kamsahamnida..mmg rajin bebudak ni...paling best seme suh ambe urut pas kemas umah...aigooo idong berdarah di buatnya...kekeke

xXrucciXx said...

hamboiii..siap urut bagai....
patutla masing2 balik sng ati aje...

*psttt..kalo ambe pon berdarah idung jugak..hohoho

ashie023 said...

URUT?????
seb bek laki aku lambat skit sampai..kekeke..

Related Posts with Thumbnails