Woiii!!~

Woii!!~ Boleh tak korang kalau mesej atau call aku, bila aku tanye kenapa jawab ajerlaa. Jangan nak suruh aku main teka-teki atau suruh aku fikir nanti aku akan ingat ko. Macam aku dah takde kerja lain nak buat.
And FYI I don't have time for this!! Hidup aku bukan nak ingat orang tertentu atau nak ingat nombor korang aje. Kalau aku tak kenal tu jangan la nak emo tak pasal-pasal. Ko ingat aku nak pujuk kalau ko emo?
Dan kalau aku terus letak telefon jangan nak marah aa kate2 belakang aku cakap 'ek eleh, sikit nak marah!' WTF!! Like I care!! Aku dah hilang semua nombor penting, kawan2 aku, sedara2 aku.
Kalau tetibe jugak aku mintak nombor telefon korang tu jangan plak nak gedik cakap 'sampai hati nombor aku takde/tak simpan dalam simkad and whatever shit you gonna say'. Dah aku mintak tu bagi jer laa.. Banyak songeh plak!!~

Kalau dah nombor tu nak hilang simpan kat dalam baju dalam ko pun hilang jugak! Tak paham2 lagi ke??

Ok sekian.

Sapa yang tak paham bahasa tuh meh, gua bagi dia sedas dua kat dia...!!~

*Semalam my long lost bestfriend aku dah kene, msg lagi kul 2pg, pastu suh main teka-teki..hahahaha. Sorry Anim..

*Notatepekkatdahi: Jangan lepas bace korang expect aku emo pasal period plak. Ape orang pompuan emo sume nak period je ke??? Hmmppffttt!!~

4 コメント:

ashie023 said...

ko..
ko suh laki aku tembak dorang ke??
bawak bertenang..kalu ko marahlah, jangan bawak laki aku skali...dier x bersalah...sob sob..

xXrucciXx said...

alaa..peluru kapur je tuh..
wakakaka

HuRuL_AiNi said...

kekekeke...betul3...klu prompuan marah terus assume tgh period...apa daa...hehehe....

kalau aku org x respon apa yg ditanya...buat memain je...aku biar je xkan layan....buang masa....hehehe *aku ni kengkadang kejam gak....ke mmg sentiasa kejam...heehehehe

xXrucciXx said...

kire ok la ko buat x layan...
aku siap sound stepek kat die..pedulik! hahah

Related Posts with Thumbnails