BuZZ @ GO - Sundown Festival

12/12/09 Tarikh ni amat bermakna bagi peminat2 K-Pop kat HongKong dengan Singapore sebab artis K-Pop kegemaran dorang datang buat konsert kat sane.
Kalau kat HongKong ada SS501 Asia Persona Tour Concert, kat Singapore plak ade Sundown Festival. Arghhhh!! Stress mak!! I wish I was there!! Lebih-lebih lagi yang kat Singapore tu...
*ehemsayangkukimjoonehem* LOL!

Kalau tengok kat sebelah kanan ni "What's On My Mind" tuh, macam la aku pegi dua-dua konsert tu kan. Hmmm..takde maknenyer. But for sure lah aku dapat info2 terkini tu dari sumber2 yang memang sangat boleh dipercayai. Jealous lah wei.. Bila Malaysia nak ade konsert2 camni ah?? KTO taknak buat pape ke dengan benda2 camni? Hehehe...


Ni promo untuk Sundown Festival Seoul'd Out dari Harley Davidson Riders kat Singapore, fuiyo0o!!~

Ni antara2 video masa konsert Sundown Festival kat Singapore tu.. tengok2 lah...



I'm not very sure T-Max perform berapa lagu, tapi rasenya lebih dari 2 lagu. Biasalah, lagu wajib.... "Ohooo Paradise...." (Deyyy, lu nak jadi macam Yu Jae Seok ke nyanyi camtu?) Ok2, Almost Paradise........gelakgulinggelakguling


FT Island nyanyi lagu feveret aku.. I Hope..besh!! Wahh, HongKi dengan rambut aliennya..(masih belum boleh tgglkan watak Jeremy kah??) Ok, but seriously budak yg nyanyi tu tau sebut 'anilgeoya' aje...duhhh!!~


Whoaaa..Narsha & Ga-In..woot!! Brown Eyed Girls performed 4 lagu kalau tak silap malam tuh. Lagu wajib, abracadabra harusla ade kan.. seksi seksa dorang ni..fuhh!!

3 コメント:

ieja said...

best nya ada konsert kat sgpore.. ermm, mcm kat malaysia ni tade peminat korean jer.. asyik2 wat kat sana.. T_T

ashie023 said...

yelah..kat Mesia nih , peminat korea semua bergerak secara underground..tu pasallah cam xde je org korea nk mari sini...

ss501 ngan lee minho jelah yg tau ada peminat kat sini..yang len..huh...<-ni kes x puas ati ke ape???ahahhaa

xXrucciXx said...

sebenarnya, banyak cara camne kite nak tunjukkan yg kite kat sini pon minat artis2 korea ni...
tp tula, mcm ashie ckp, kite bgerak secara underground..tu yg mcm lembab..
stesen tv plak hidangkan hiburan sume ala kebaratan...padahal yang sama benua dgn kite taknak pulak promote...
kat barat pun ntah2 tak kenal ade negara malaysia ni wujud..lg nak dibangge2kan...

ss501 dgn lee min ho kire ok lah tuh, baik ade dr takde langsung yang dtg...2AM pun dah jejak malaysia jugak hari tu...

Related Posts with Thumbnails