BuZZ @ GO - T-Max in Singapore

OK, entri kali ni memang sangat bias..hahahah!
Sebab aku nak update pasal T-Max jer yang baru2 ni datang Singapore untuk Sundown Festival Concert.

T-Max tiba kat Singapore dua hari lebih awal daripada event tersebut, iaitu pada 10/12/2009 di Lapangan Terbang Antarabangsa Changi.
So, dorang ni excited la nak jumpe peminat sume kan. Oleh kerana terlebih excited tuh, ketua kumpulan T-Max Min Chul boleh terjatuh kat airport tu...aigoo..otteoke? Gwenchana yo?


Iskk..sabar jer la. Mesti malu punye tuh beb..mana nak sorok muka? hahaha..ok2, next time be careful ok Min Chul-ssi.
(Naseb baik MinChul, kalau KimJoon yang jatuh camne????)

Yang ni view lain pulak, masih kat airport lagi...

Oh, I love Kim Joon with his beanie hat...cool!!~
(dalam hati tetap jeles...cissssskek!!~)



Oh, MinChul was having fun with the organizer.. Nampak cam dia sorang je yang hyper semacam..

Ni masa last minit punye fanmeeting. Dengar kata tak ramai yang datang..whoaaa, I wish I was there!~ CD untuk promotion yang di sign oleh KimJoon plak katenyer habis dalam sekelip mata je. Wahh..memang penangan mamat bunga betul, ehh Boys Over Flowers. (taktau kenapa aku suke sangat tengok KimJoon yang terbaru ni...hehehe)

suke sangat gambar ni, everyone looks happy!~
(cehh..padahal fokus yang kat tengah2 tu..kyaaaaaaaaa!!)
(apelaa yang lawak sangat agaknye tu...ececec cover gelak la tuh..hhihi)

Ni masa press conference sehari lepas dorang sampai kat Singapore.

*wartawan sangat syok sendiri nampaknye dengan buat entri camni...haishhh.. kalau majalah betul2 mau kene reject dengan editor..wakakakak

Credit pics as labeled.

4 コメント:

ashie023 said...

comel kim joon

xXrucciXx said...

comel je? lain-lain?

*kimjoon comel ke minho comel?? hahahahah

Nakamura Kazuki said...

walaupun ke-5 takpe rucci tahun depan bleh usaha lagi..kekeke

xXrucciXx said...

ape yg ke-5? tibe2 blur...hahahah

Related Posts with Thumbnails