Ngomong apa sih?

Setelah ditinggalkan mak bapak.... kini mereka kembali di sisi aku jua.

Kahkahkah..intro takleh blah. Takdela, dalam sminggu lebih ni parents aku pegi USJ jaga cucu daaa. So aku tinggal umah sorang2, malas dowh nak ikut. Walaupun dapat line internet wireless dr mane ntah, aku pun taktau, tapi die on 24jam takde security code, aku pun cilokk je la line.. Tapi lagi best duduk rumah sendiri boleh wat pape suke hati.

Tadi lepas maghrib parents aku pun sampai, nasib baik balik bawak makanan..kalau tak kelaparan la aku.. Satu hari belom makan, bukan diet ye..hohoho. Terus ke dapur carik makanan, sekali ternampak anak tikus kat dalam tong sampah...aku dahla geli ya amat dengan binatang tuh. Mencicit dia lari keluar, aku dah terjerit2 geli melompat masuk bilik belakang...hahahaha

ommakkau!! geli geli!! tolong jauhkan binatang tu dari aku...warrrghhhh!!!~

Tapi aku takde laa macam mamat kat atas ni haa... Haishhh, laki sapa nih...opss!!

Oh, ye..hari tu sapa yang bace status aku kat twitter/facebook pasal aku nak post entri pasal Learning Basic Japanese tuh akan aku post tak lama lagi ok. Sebab aku pun kene bukak balik buku/nota lama. Bila tengok2 balik, teringat time belajar dulu, kelakar betul. Ape yang akan aku post nanti benda2 senang aje...

OK sekarang dah pukul 3 pagi, perut lapo la plak...ermm. Makan ape yang sedap ek? Megi sedaap sudah...
:48:

OK BYE!~

5 コメント:

Nakamura Kazuki said...

hahaha...nampak tikus....

xXrucciXx said...

gelak plak...
geli tau...eeeee!!~

ashie023 said...

wah wah wah...pagi2 aku dah baca cite x best nih pasal laki aku...ahahhaa..sabo jelah..

ko takut tikus..hamster ko takut tak???

xXrucciXx said...

ahahaah...
hamster tak takut plak..hehehe

HuRuL_AiNi said...

hahahaha....lawak....aigoooo......
yeay...learning basic japan...hehehe

Related Posts with Thumbnails