OhSoRandom @ GO - Kim Hyun Joong & Dorayaki

Aku tergelak besar bila baca komen Shee dia samakan mulut Kim Hyun Joong dengan dorayaki, hahahah..mau bukti???

Shee has left a new comment on your post "EPOP & KLIK!":

hahahaha.. mata ikan buntal.. dok apalah.. sekurang-kurang ambe boleh bayangkan dia still comey mcm Nemo.. ahahahaha.. ambe lagi terer last time.. ahaha ambe compare bibir dia macam makanan wajib Doraemon, Dorayaki.. sama jerrr... bentuk sama.. rasa dia pon sama kot.. ahahahaha :p

tengok dorayaki ni pun dah macam mulut yang lidahnye agak pendek...gelakguling

ni mesti kes tarik nafas lega pastu hembus secara drastik pakai mulut..hahahah:44:
tapi comel je gambar ni..love

10 コメント:

HuRuL_AiNi said...

hahahahaha...sila la superimpose...hahahahaha

hyun joong, ko buat lawak apa ni?prektis utk kimi wo petto ke apa?aiggooo

xXrucciXx said...

aku fail la gune photoshop nak superimpose ni..hahaha

tpkan, aku rs kimi wa petto tu seswai kalau baby atau jungmin yg berlakon...hurmmmmm....(imejin jap)

Nakamura Kazuki said...

tak sangka hyun joong pun dah jadi dorayaki..hahaha..ingtakan dorayaki famous dalam citer doraemon je...rucci...nak minta dorayaki perisa coklat bleh..lepas bleh upah doraemon nganto ambe gi jepun..hehehe

hans said...

hahaaha
dorayaki tu doremon punya mkanan

ashie023 said...

ape per pong aku tgk gambo nih lawak giler weh...ahahhah...

xXrucciXx said...

senpai - ambe bukan tokey dorayaki, tp rsnyer kat m'sia ni sng je kot nk cr dorayaki, buat sndiri pon leh...tp kalo mintak kt doraemon musti die bg punye hahah..jgn kate bwk gi jepun..satu dunia die bg...

xXrucciXx said...

hans - welkem to my blog...ye dorayaki sedap, doremon comel..hehehe

xXrucciXx said...

ashie - kebetulan ambe ade jumpe gambar hyun joong muke camtu..ahahaha comel je

Shee said...

uwoahahahahahahahahahah! it fits perfectly! ahahahahahahahaha! terima kasih atas post ni..ekceli ambe realise bibir dia macam bibir dorayaki waktu dlm derita EPpor.. yg tu beri the obvious.. uwoahh.. nmpk cm sedappp lah bibir dia.. ehhh silaapp.. i mean dorayaki.. mwahahhahaha :p

xXrucciXx said...

hahah..i found this pic just before u told me yg bibir dia mcm dorayaki..pastu teringat kat gambar ni, coz mase jumpe gambar tu ambe gelak giler..terus post entri ni..

*ambe perasan bibir dia terasa sedap tu masa 'we got married'...hahahahahahaahah

Related Posts with Thumbnails