Klik klik @ GO - Sapa Lagi Comel?

Ape motif diorang ni buat muka camni? Budget comel laa tuh, ada yang kata muka pau la, mulut terjuih la...macam-macam. Ni antara orang-orang yang suka buat something with their mouth...

Kim Kyu Jong

Kim Ki Bum - U-Kiss

Kim Hyung Joon

Kim Hyun Joong

Heo Young Saeng

Lee Min Ho


Kim Joon


Park Jung Min

YunHo

Park Shin Hye

Jang Geun Suk


Jung Yong Hwa

Lee Hong Ki


Ok, yang kat bawah ni tak termasuk dalam senarai ah...hahahah


*Sapa lagi comel?

9 コメント:

waiem said...

hahahah seme cumel

ashie023 said...

maaflah..saya bukan bias
tp saya lihat lee minho gak yang cumel
betul..saya x bias nih..

ashie023 said...

maaflah..saya bukan bias
tp saya lihat lee minho gak yang cumel
betul..saya x bias nih..

xXrucciXx said...

sudahlaa..x bias katenyer..hahah
komen cam waiem br la tak bias..

*young saeng dgn jungmin yg comel sebenarnyer...huhu...
errr..kalau camni kire bias tak? ahahaha

ashie023 said...

ala....waiem tuh obvious sgt2 sebab dier x tau dah sape yang paling cumel...pahtu dier pilih semua..ahahha

sy nih x obviouslah...sy memang pilih yang betul2 cumel..lee minho lah yang cumell...

ko nye pilihan, memang bias..aahahhhahah

xXrucciXx said...

ambe punye pon bias ke??? ambe pilih young saeng dulu kot dr jungmin...hahahaha

kang ambe pilih kibum pon kate bias jugak, sbb tu toyboy ambe..kang pilih kimjoon lg la bias...

ok ambe pilih yunho lah...wakakakak
ok2 siyes..ambe pilih Jungmin, eh? bias jugak...
ermmm...hahhaahaha

Shee said...

Yang ni kompom tak bias.. yang paling cumel kat dalam gambo tu ialah..

Jeng~ Jeng~ Jeng~

Jang Geun Suk :)

Aku rasa..aku tak bias.. betul ni.. percayalahhh..

xXrucciXx said...

ahahaha..ok2 whatever it is, it's up to ya'll nak pilih sapa...(ni ashie la ni bukak topik bias ni)
hahahah....

kay blaq said...

young saeng comel!

Related Posts with Thumbnails