Gua dah lulus beb!~

Tamat sudah Hari Raya Aidil Adha dan tamat juga kenduri kahwin rumah aku. Penatnyer tak terkata. Dah beberapa hari lepas pun penatnya masih terasa, rase cam nak tercabut aje pinggang ni. Alhamdulillah, ramai yang datang. Thanks for coming.

Haduii, walaupun mak tengah azab, mak maintain gorjes yewwww!~

Dalam hari sibuk nak persediaan kenduri tu, hati aku memang tak senang memikirkan apa yang akan terjadi hari Selasa ni (hari ni laa). Korang masih ingat lagi entri 'taktau apa itu tourism'? Kan aku kata aku nak test JPJ esoknyer kan. Hahahah..sebenarnya aku fail test tu. Dapat plak tester yang macam cilakak habis!!! Belum separuh jalan A gua dah kene hantar balik! Staff kat driving school pun rupenye menyampah dgn dia sebab dia kerek nak mampos! Kalau 10 orang yang test dengan dia, 2-3 org jer dia bagi lepas. Hangin2! Dahla peha dgn papan untuk menulis dia tuh block kat tempat gear, boleh dia kata aku laras gear tak lancar??? Kepalahot.......kau!!!marah

Arghh..stress mak dapat tester kerek nak mampos tuh!!!

Jadinyer, hari aku amik test kali ke-2. Puas selawat ntah berapa kali, bace segala ayat hafazandoa, fuhh sana, fuhh sini, muka maintain cool aje..dalam hati Tuhan je yang tau. Nasib tak dapat tester cilakak tuh lagi. Tester kali ni best, sporting giler wa cakap luuu..gua bawak kete rileks aje. Kat satu traffic light tu, aku stop terlebih garis putih..wakakakaak. Tester tu kata 'laaa, kenapa berhenti lebih line nih?? Awak taknak reverse ke? Boleh kan?' Hahahah..saje je nak trick aku. Pastu borak2 sampai laa balik driving school tuh. (Padahal belum keluar dari driving school tuh dah TERRRRmati enjin..wahahahah) Dan keputusannyer gua lulus beb!!! Hahaha...red carpet plzzz!!~
I ade kat red-carpet ni khas untuk Rucci-noona tau, sanggup I skip sekolah..hihihi. Hensem tak I pakai spek hitam? Nak pakai aviator cam Faizal Tahir tak sesuai lak...iskk

Lega sikit, lepas satu beban dalam palahotak aku ni. Kalau tak memang tak senang duduk la jawabnyer.....

*sila abaikan segala kata-kata yang berbaur agak kurang sopan itu...hihihi

7 コメント:

ashie023 said...

tahniah rucci..

ko sakit pinggang sebab buat tarian poco-poco kan?baik ko cakap betul2..CAKAPPPPP...ahahha.

ashie023 said...

tahniah rucci..

ko sakit pinggang sebab buat tarian poco-poco kan?baik ko cakap betul2..CAKAPPPPP...ahahha.

waiem said...

Kidong ahh, aigooo ottokee..hepp kali ni je tau skip skola..eh skang cuti skola daa...hehehe

Chukaheyo dah lulus *bakar fireworks Go Mi Nam selebret*

Kekeke

Nakamura Kazuki said...

tahniah rucci..nanti bawa senpai jalan2 ye..pastu kita singgah layan ice cream..yum..yum..yum

xXrucciXx said...

waiem - patutlaa ambe rase cam ade bende atas kepala ambe..rupenye bunge api go mi nam..hahah

ashie - tak kose ambe nak nari poco2 time kenduri, hahaah..ambe angkat periuk, klua masuk angkat sofa, sediakan mknn, aaa macam2...sakit wo0o

senpai - jgn kate ice cream, segala mcm ice sume bole..hihi

HuRuL_AiNi said...

omeadeto guzaimasu...
aku dulu cemtu juga dpt pegawai jpj kerek giler....boleh lagi dia pusing stereng aku tengah aku drive kat bulatan...lepas tu membebel je most of the time....sengaja nak distract tu....sabar je la....aigoooo...nasib baik dia bagi lulus...petang tu juga aku komplen kat tempat ujian memandu tu pasal pegawai jpj tu.....professional la wei....

***owh, bianhe...ambe pulak emo..hahaha...biasa la diorang ni...aigoooo

xXrucciXx said...

arigato gozaimashita!!

tula pasal, sepatutnye jgn la bagi kite stress, bongok tul..rase cam nak tinggalkan je pegawai jpj tu kat tepi jalan hari tu...hahahah

Related Posts with Thumbnails