EPOP & KLIK!

Hari ni lewat betul aku bangun (hmm..takyah la nak tau pukul brp aku bangun). Petang sikit aku keluar pegi hantar bekas sate, sebab hari tu mak aku tempah sate malam raya ada makan2 sikit. Aku singgah Summit Parade nak beli barang makanan untuk aku sebab my parents will be away for a week, ala kat subang aje. Aku malas nak ikut..bosan!!! Lepas beli-beli barang aku pegi kedai buku kat tingkat atas. Aku tau awal2 bulan ni majalah yang aku nak tu akan keluar, skodeng2 memang ade pon...mwahahahahaah

Ye, EPOP isu ke-3 sudah berada di pasaran, sila dapatkan dengan segera!!~

Jom skodeng apa isi dalam.
Eh, sebelum tu kan..aku ade check keyword yg masuk kat blog aku ni, yg search pasal EPOP je berpuluh-puluh orang. Aku teringat kat EPOP isu lepas, crew2 majalah ni ade search jugak EPOP kat internet, ntah2 memang dorang yang jengah ke sini agaknye. Keyword utk EPOP je macam2 ayat dorang gune. Tapi tak sempat nak screen caps sebab aku cek tadi pun hampir kul 12 malam, so semua auto reset kat nuffnang. Cisssssss!!~

Ade cerita pasal FT Island, kumpulan toyboy kak hood, hahaha..
Baru aku tau HongKi pemalas buat kerja sekolah!!~

Ade cerita pasal Cha Bong Gun....eh, YunHo lah. Kes tengok Heading To The Ground lah ni, sampai melekat nama tuh jelir.
Laki sapa nih?? Alaaa,yang datang KL hari tu...sapa lagi kalau bukan Hurul a.k.a HuHogelakguling

Group anak-anak ikan Ashie :43: SHINee

Kali ni ada review rancangan Family Outing episod yang ade mamat bunga tuh dgn Seung Ri BigBang. Ni dah berapa kali aku tengok ntah. Tengok muka MC Yu Jae Seok je aku dah rase nak gelak..hahahah

Pasal drama You're Beautiful pun ada.
Sapa yang memang K-Pop fanz aku rase memang tau drama ni yang buat kite semua jadi gila macam ape. Pastu aku bace shoutout crew majalah ni, haha statement dorang yg gila pasal drama ni lebih kurang macam aku jer. Yeahh we're in the same boat!~

Ni laki sapa plak enter frame lagi sekali kalau bukan budak Ostolia tuh..hahah Shee!!!~

*Weii, laki aku yang sorang tu bila lagi nak enter frame ni??? Bias betul lah!! Yang hantu carrot tuh dah selalu sangat masuk majalah, takpe laa. Otteoke??? Mana Kim Joon mana?? Mana T-Max mana???

Poster Heaven's Postman & FT Island menjadi tatapan!~

Ada stem free.

Aku beli 2 majalah sebenarnya. Majalah Klik! Lupa plak nak amik gambar cover. Alaa cover depannye Selena Gomez yang kiut miut tuh.

Putera Drama yang mekap terlebih 2 inci! Iskk..sapa yang mekap ni?? Tak natural ok, padahal dia 'gorjes' jer natural..iskkk~
FYI, aku ternampak Waiem dgn Ruha kat gambar dalam kotak sebelah kanan tuh, aku pun ade terselit kat situ, hahaha..walaupun kecik gila gambar tp aku nampak jugak!

Poster si mata ikan buntal (kalau bengkak aje) **sheejanganmarahakuhahahaha**.
Kim Hyun Joong menjadi buah tangan isu kali ini.

Oh ye, sapa yang nak langgan majalah EPOP dah boleh langgan dah. Isi borang kat belakang sekali dan pos. Ade diskaun yang tak berapa nak diskaun..hahah

12 コメント:

Shee said...

Jap..jap..aku nak culik dialog Tae Kyung jap...

"Pi-kun.. I'm going to say this everyday..so listen carefully"

"Saranghae"

Yes, I said that to Pi-kun~~ agaaaainn and million years to come.. Pi-kuuun.. i lebiuuuuuus! You never failed me..kyaaaaaa!!!

Shee said...

And- hahahaha.. mata ikan buntal.. dok apalah.. sekurang-kurang ambe boleh bayangkan dia still comey mcm Nemo.. ahahahaha.. ambe lagi terer last time.. ahaha ambe compare bibir dia macam makanan wajib Doraemon, Dorayaki.. sama jerrr... bentuk sama.. rasa dia pon sama kot.. ahahahaha :p

xXrucciXx said...

erkk?? nemo?? tu besa sgt pulak..aigoo..
hahaha..ade ke samekan dgn kuih dorayaki...aduhh, ade yang aku buat gambar superimposed muke hyunjoong dgn dorayaki ni kang...(kalau tergamaklah) hahahah

ieja said...

wahh.. epop dah kuar erhh.. smlm carik tak jumpa lagi kat mamak majalah tu..ptg nanti carik kat jj lah..

ashie023 said...

agaggaa....
anak ikan aku lah...
hehhee...
oh minho ada lagikk lah dalam epop nih..memanglah tukang wat berita majalah epop nih peminat no 1 agaknye..ahaha..
ada poster heaven's postman...mesti dapatkan segera...tidak dapat dielakkan lagik..plingggg<-trus sampai 7 eleven..ahha

waiem said...

Nak kena beli Klik ni...

xXrucciXx said...

pasal ade muke sendiri la tu kene beli..ahhahah

ruha said...

wah glamer lagi ai nie, aritu masuk blog artis mesia, yang nie masuk majalah korea plak, sebaris ngan jun pyo

xXrucciXx said...

nak masuk majalah kene rajin gi event2 camni..hahaha

HuRuL_AiNi said...

owh...yunho ada gak...hoho...rindu dh ngan yunho...lama aku abaikan dia....hahaha

anak-anak ikan ashie...shinee, hahahaha....seirama je bunyi...hohoho...weh, aku minat gak ngan shinee ni...hohoho

byk gak topic magazine ni kaber ye...hohoho

xXrucciXx said...

aku pun minat gak..skang aku suke tgk Let's Go Dream Team kat KBS sebab ade minho shinee..mwahahah (ampun ashie, ambe skodeng anak2 ikan mu..hahah)

amy~hyunjae said...

haha..
~mnt sngt2 ar kat jae joong and dbsk..
~pastu mnt gak lee minho,hyun joong..
~ft island pOn best gak..
~ss501 pOn..
haha..
kalau cmtu smua korean best and ensem2..
hehe..
mnt sngt2..
mmg ngara kita nie rmai yer yg mnt artis korea??
ingt ke sy sorg jer..
haha..
gurau jer..
haha..
sokong korea 4eva..
mnt artis jer..
x mnt la org lain..

Related Posts with Thumbnails