Bebelan Ketika Sunyi

Alone for a week. I get bored easily... Although sometimes I easily amuse...

Sedeyy..takde sapa nak temankan ke. Sorang2 ni sangap ah.!~

Dok sorang-sorang kat rumah ni macam2 benda aku terfikir... So lonely la beb..walaupun boleh memekak, pasang lagu kuat-kuat ikut suke hati kat rumah... takde sapa nak bising...
Nak melepak takde geng..gua 'patah kaki' beb... Lesen gua dah siap, tp tak boleh amik lagi...haishhh....

KJ: Nape tak cakap u tggl sorang2? Ok jap lagi I sampai ambik u kite gi amik lesen u, i bawak jalan-jalan k.
Aku: Saje xnak nyusahkan, u kan br baik H1N1. Jalan-jalan? Macam la tau jalan area sini. Harap kete je kete sport. Pape pun tetap syg u...ahaks!



Takde sapa aku nak ajak berborak, takde sape aku nak ajak melepak, takde sapa aku nak ajak bergossip...
Hari tu pun terserempak dgn kawan kat Carrefour, borak2 kat situ ade feel ape weh??? Pastu blah...

(gossip mode)
JiHoo: Korang nak tau? Junpyo tu sebenarnye pernah 'ngompol' mase tido kat katil aku. Huh, sentap tul!! Kene beli tilam baru.
YiJeong: Ko biar betul weh? Dah tua bangke 'ngompol'??? Malunyeeeeee!! Tak macho la weh!

WooBin: *Smirk* Heh, macam ko taktau JunPyo, luaran je gagah perkasa..haha!

Sometimes I miss my life in Melaka although it sucks to the max sometimes... Kat sane lah tempat yang betul2 mengajar aku makna hidup dengan masyarakat.. Apa itu persahabatan.. Banyak memory ok!!~
Kat sana juga la aku huha-huha tak ingat punye..perabis duit..buat kerja gila.. Macam-macamlah..Oh, how I miss that moment....

My Crew

Nota tepek kat dahi: Ngompol tu perkataan jawa bermaksud kencing malam.

7 コメント:

ashie023 said...

ko mengata laki aku??waaaaaaaaaaaa

ashie023 said...

kurang asam bebudak 3 worang itu ye..nanti aku carikkan hero tamil , nak samakan dengan 3 worang itu..huhu

xXrucciXx said...

bwahahahaaha....abis junpyo dah konker bola..dorang pun rileks2 sambil gossip ah...hohoho

ye, cariklah..samekanlah...kalau dapat..huhu

HuRuL_AiNi said...

alalalala.....ciannye dong seng sorang ni sunyi...

aigoo, apa lagi...layan la segala magazine, drama, internet, blog sepuasnya...hehehehe...

xXrucciXx said...

magazine dabes khatam..
drama layan smpai nk muntah..
internet hari2 ngadap..
blog pun hari2 ngadap..

ambe nak berkomunikasi dgn 'benda hidup secara natural'..
bwahahaaha

Nakamura Kazuki said...

memang panjangggggggggggg..hahaha...sebenarnya citer Kdrama ni banyak kualitinya serta jiwangnya tahap gabannnnnnn....so bila dah start layan confirm melekat punya.....ambe start layan citer masa tengok drama Full House serta Love story In Harvard..manakala mak ambe layan citer Autum In My Heart....hahaha..apapun ambe sebenarnya lebih banyak membeli dan melayan drama Jdorama juga..namun sejak menjadi sekutu kepada blog waiem ambe terus mengusha Kdrama dengan lebih detail...kalau tak caya tanya Go Hurul..sebab Hurul yang ketegaran Jdrama pun goyah juga dek penangan drama2 Korea...hahaha

xXrucciXx said...

bercinta kan nak membaca...hahaha

ambe dr dulu lagi kalao nak tgk drama Korea ni, kene tgk dulu sapa pelakon, citenye pasal ape...kalau tak jgn harap laaa...

tp kalo drama jepun, ambe tak kesah sgt...layan je...

jiwang2 korea dgn jepun ni straight to the point je, walaupun tak sume...huhu

Related Posts with Thumbnails