You're Beautiful A.N.Jell Behind The Scene of Genie

Hahahaahahahaahha.. Sebelum aku taip banyak2 kasi aku gelak dulu.. Hahahahahahaa.. Memang sangat tak boleh blah. Aku rasa masa tengok video ni memang kuat aku gelak. Confirm mak aku kata aku gila. Aku nak cerita pasal Behind The Scene drama You're Beautiful, budak2 A.N.Jell buat parody Genie. Meh tengok gambar2 ni dulu...

Lapo benor agaknye HongKi nih..
ShinWoo dimekapkan oleh Go Mi Nam
ShinWoo: Ko pandai ke mekap2 ni nok?
Go Mi Nam: Nak burukkan muke ko pon boleh nyahh..
Hai..lihatlah rambut ku..cantikkan gelakguling

Cara dia pegang rambut dah macam LMH jugak..
Uishh..cantik jugak mak ni ye.
Aku tak sure die video call dgn sapa. Tapi for sure pasal dia nak show off yang dia jadi Yoona.
Posing gedik dulu nyahh..
ShinWoo terkejut dgn kejelitaan beliau gamaknyer. Go Mi Nam bantai gelak je, padahal dia yg mekapkan..
Shooting pon bermula!!



*Sila gelak puas2 dan sekuat-kuatnya jika rasa kelakar. Aku dah tengok banyak kali pun gelak tak habis2...aigooo.

13 コメント:

HuRuL_AiNi said...

OMG OMG OMG...

soklan pertama....siapakah yg ditepon dia itu?adiknya kah?aigooo...huhu, aku +ve thinking adik dia...hahaha
***bertuah betul that girl...huhuhu

tp kan dia comel gila ni mcm tu...hahaha

& shin woo, mmg looks preety eyh...pandai go mi nam mekap...hehehe....

lol, video ni bakal ditonton berjuta2 lemon ni...hahaha

xXrucciXx said...

takleh blah henpon kaler PINK..ahahahaahah

ntahlaa, ambe pun x sure sapa, dahla takde subtitle satu hal..

tulaa..cantik plak shinwoo tuh dimekap gitu..hahah, kalo tgk video tuh obvious gile die mcm kagum je tgk muka dia camtu...hahaha

HuRuL_AiNi said...

eyh... i know it already....its tiffany from SNSD...walla, untungnya diorang rapat ngan JGS...siap terus call ni...huhuhu****jeles teramat sangat***huhuhu

xXrucciXx said...

aaa..ambe jeles!!!

HuRuL_AiNi said...

urghh...cinta ambe beralih arah ngan shin woo oppa...huhuhu
****chee, kat blog sendiri bukan main ngan young saeng, kat sini bermadah berhelah ngan org lain pulak...hahaha...

xXrucciXx said...

ahahaah...so ko dah decide la ni sapa A.N.Jell ko?
aishh..tersama plak..madukah kite?? akekeke

dok panggil die oppa2...sedor tak dia tu muda 4 taun dr ko...ahahahah..

Nakamura Kazuki said...

kome ni borak pasal perrrrrrr...pasal UABnyer virus yang dah masuk dalam USB ke...tu arrr ingat nak format je tapi virus ni taknak hilangla...mungkin sampai abis sumerr episode baru lega kut nohhhhh..hahaha

ashie023 said...

entri ko ni karang ader buat orang terbakar kang....ahhehhhehehe..

siap panggil nama sebeno
miyoung ah...
kekkee..

HuRuL_AiNi said...

ashie unnie....that the same tiffany yg mengocak hubungan shee dgn tunang-dh-jd-hubby dulu kan....aigoo, this girl so lucky....huhuhu

kimchi, aku belum decide lg la...rasa2 4-4 skali ngan go mi nam ANJell aku...hahaha....x kisah la muda 4 tahun....semua pun oppa...hahaha
p/s:dh lekat dh aku panggil ko kimchi...hahaha

xXrucciXx said...

nama sebeno ape?? ambe tak paham..

ambe rase dulu virus BOF pon kite tak buat gini..ahahaha

dah sume ko bantai oppa..akekek, br nak amik HongKi jadi toyboy..tp xleh nnti kene kongsi dgn kak hood plak...

*panggil la ape ko nak panggil..janji ade "chi*..sbb dr kecik nama aku mmg aku dipanggil gitu..

HuRuL_AiNi said...

nama sebenar tiffany Hwang Mi-Young (korean name), birth name daftar as Stephanie Hwang....aku baca yg dia x suka org panggil dia mi young, tp si JGS selamber je panggil dia cenggitu....dia pun selamba panggil oppa ni....***aigoo jeles balik...hahha

xXrucciXx said...

o0o0 yeke..miyeong..bunyik cam miang aje..akekekeek...

aku pon jeles nih...aigooo

waiem said...

Tgk BTS paling best dlm drama korea hahaha

Related Posts with Thumbnails