ShinWoo accident?????

OMG OMG OMG!! Aku baru je update pasal Jang Geun Suk tadi. Pastu aku baca satu artikel ni A.N.Jell ku a.k.a ShinWoo eksiden!!!! Tidakkkkkkkkkkk!!~

Dia eksiden semalam 1/11/2009 lepas abis shooting untuk SBS masa nak balik rumah dia. Kereta yang dia naik tergelincir, pastu langgar pembahagi jalan. Kereta yang biasa HongKi naik pun eksiden. (tapi HongKi takde dalam kejadian ye) Tapi nasib baik semua production team yang eksiden takde mengalami kecederaan ye. penat

Source: Newsen (pakai Google Translate untuk bace ye)

*Ni curse ke ape?? Pelakon2 BOF dulu pun eksiden jugak. Aigoo...mintak dijauhkan segala malapetaka.

6 コメント:

ashie023 said...

WHATTTTTT??aigooo.,..dier ok ke???aish..

kejadian nih mengingatkan aku ngan BOF dolu..masa mula2 nak menapak, manyak sgt kejadian..

mintak xde paperlah diorg tuh..

xXrucciXx said...

hmm..ini dugaan untuk jadi lagi glemer kot...aiyayayaiiii

Nakamura Kazuki said...

missing u..missing u...chongerul na sarangang saranghea...wah orait gak lagu FT island ni...hahaha..mungkin aura BBF kut...so confirmla citer ni beshkan

xXrucciXx said...

motifnye nyanyi lagu tu senpai..heheh
confirm cite ni best..tak rugi tgk wo0o..

ashie023 said...

iye senpai..cite nih best...jangan x tengok...senpai kene tengok...kalau tak, sape lagik yg nak jadik senpai kite...hahahhaa

HuRuL_AiNi said...

ohmo...scary eh....baca dr translation tu mcm punya teruk xciden....nasib baik diorang xde apa2...

ANJell, kalau korang nak break seminggu pun aku redha....dont push ur self k....huhuhu

Related Posts with Thumbnails