Jang Geun Suk

Virus A.N.Jell skrg sedang menular dengan berleluasa. Aku sampai emo tengok drama tu..ekekeke.
Skrg ni aku nak cerita pelakon dia plak. Sapa lagi kalau bukan Jang Geun Suk atau wataknya dalam You're Beautiful dialah Hwang Tae Kyung a.k.a Gu Jun Pyo nombor 2. Sila tengok gambar2 di bawah. *drools*
Gambar2 ni aku print screen dari MV terbaru beliau lagu Just Drag. Lagu ni untuk iklan Samsung Yepp. Serious comel dia dalam MV ni, sampai aku tengok banyak kali. Hahaah..lagu pun boleh tahan sedap. Tapi cuba dgr betol2..lirik dia ada Gee Gee Gee mcm lagu Girls' Generation plak. Tengok dia joget pun terasa cam nak join sekali.

Bertukar!!!!
*drools* lagi...
Gambar2 ni plak dari MV Black Engine lagu untuk Men's cosmetic Black N' Jean from Etude House. Serious dia hot gila bila menari. Make my jaw drops. Ahahahah..



Aku rasalaa, dia ni pon sama spesis cam Lee Min Ho..sebab apa? Meh aku terangkan, ni ape yang aku rase la..
  • Model Etude House jugak!
  • Kalau senyum wat muka comel, memang leh gugur jantung ah.
  • Memang sesuai watak sombong tapi baik hati.
  • Umur pun sama.
  • Boleh nyanyi jugak. Menari pun ye. (LMH menari pun cambest gak)
Hah, ape lagi? Kalau suruh pilih JGS dgn LMH, nak 2-2 boleh? Opsss..sorry Kimchi ku, TERRRcurang plak. Akekekekeke.....

6 コメント:

waiem said...

JGS kan calon pertama watak Junpyo tp dia tolak, nak watak Ji Hoo. Tak dapat Ji Hoo, dia blah blakon Beethoven Virus.

Kemdian datang la LMH

Ambe rasa, ko nye "rasa" ngn pengarah BOF sama la.

Gu Jun Pyo = Jang Geun Suk atau Lee Min Ho..hohoho

xXrucciXx said...

ambe tak dpt bygkan kalo die jadi JiHoo..camne la ghopenyer..

ambe ade 'kimia' kot dgn director BOF tu..ahahah..
so bolehla amik ambe jadi asst.director utk drama die pasni..akekekek

ashie023 said...

ambe curik gambo itu..bleh ke?tp ambe simpan dalam fail je..ambe x display..kekke..ooo geun suk..

xXrucciXx said...

ambik lerr...simpan elok2 ekekek

HuRuL_AiNi said...

ambe pun nak ambe juga buat kenangan....aigoo, apasal mcm senang je korang capture pic ni....ambe selalu blur je jadi...kena try byk kali baru dpt...hahaha

neway, iklan samsung dah tengok dulu...mmg best la,,,suwit je muka dia situ...hahaha...apasal la iklan kat korea ni best2....huhu...kalau ada tayang kat tv Msia ni mau ambe buang tebiat duduk depan tv je tunggu iklan...hahaha
tetiba je rasa nak beli hanpon tu nanti...aigoo kerja gila...hahaha
& tetiba juga rasa perempuan sorang tu mcm asyik nak ambik kesempatan je ngan JGS...hahaha

& iklan bertukar ala2 sailormoon tu,aigooooo******meltzzzzz*****
cair abis...hahaha....so hansome...aigogo

abis la virus URB ngan virus jang ni menular...hahahaha

xXrucciXx said...

ambe pun main tekan je print screen tu, nasib2 dpt gambo cantik..kdg2 blur jugak..

virus ni takde ubatnye plak tuh..ahahah...

Related Posts with Thumbnails