Kim Joon dijangkiti H1N1????

Handsome-nya dia kat gambar ni..maybe pasal rambut dia lain sikit kot lovelovelovelovelove

Oh. tidak sebenarnyer. Planet905 mengesahkan pada peminat2 beliau yang Kim Joon tidak dijangkiti H1N1. (fuhhhh legaaaaa penat) Mase nak gi HongKong dia terasa macam kurang sihat, terus menyangkakan dia terkena H1N1. Bila wat check-up, dia disahkan bebas dari H1N1 daaa... Cuma simptom2 je menunjukkan cam kene H1N1.

Aaaa, bagusla kalau gitu. Senang duduk sikit aku...kihkihkih...

4 コメント:

ashie023 said...

amusement park mane nih?huhuhu...

oo..seb bek dier x kene h1n1..dah risau dah budak tuh sorang ...kekkee

xXrucciXx said...

maunye tak risau..akekeke
ni amusement mane ntah..shooting scandal dgn artis cina....huh jeles!

HuRuL_AiNi said...

huhu...nasib baik x kena....tp belah2 sana mmg mcm banyak yg macam nak kena jangkit kan....nasib baik ryo-kun & pi-kun sudah sihat sejahtera...hehehe

xXrucciXx said...

tulaa..lgpon dorang byk travel sana sini..bile badan penat antibody pon tak kuat...

artis jepun ni dok umah aje ke?? i mean dok kat jepun je..tak travel mane2 ek? huhuhu

Related Posts with Thumbnails