SS501 is Back!!!~

Hari ni (Khamis) memang aku menjangkakan barang yang aku beli akan sampai. Memang betul pun. Dua kali abg posmen (cewahhh abg konon..bluwerkk) sampai. Mula2 posmen pos laju, pastu pos malaysia....
Bukan beli ape pun..beli album REBIRTH Special Edition Album aje..jom skodeng ape yang ade dalam album...

Kotak album..smart!

Dalam kotak ade cd...

2 poster...(uhh Baby is so sexy..ahahah)

dan 1 Diary...

Aku suke Diary nye..sebab kat tepi kat setiap muka surat diary sebelah kanan ada gambar2 dorang ni lain2 posisi. Bila kita selak laju2 nampak macam animation..smart woh!

Lagu-lagu untuk album ni pun memang dah sah hari-hari aku dengar, yela sebab dah download..huhu...
Untuk album kali ni appearance dan image dorang memang sangat lain daripada sebelum2 ni, aku tengok gambar back cover kotak album ni muka Hyun Joong lain giler..dah macam bukan dia. Mekap terlebih kat bahagian mata & mulut....
Yang lain2 ok, masih nampak muka yang sama..hehe...tapi mekap kat mata Kyu Jong dgn Hyung Jun tuh boleh plak nak kilat2...iskk.. Yup..I know they are using Gothic style of make-up, tapi kalau nak padankan dgn lelaki toksah la tebal2 sgt..aigooo.... Untuk Jung Min & Young Saeng nothing to comment. They looked fine to me. But I can say that Jung Min looks the best among all of them.... Weh, ni bukan statement bias eh, tak caya sendiri tengok laaa... For hair, I like Kyu Jong's and Hyung Jun's hair.....

3 コメント:

ashie023 said...

agaggaga..park jung min....*blink blink...

HuRuL_AiNi said...

berapakah ko membelinya?dr manakah ko membelinya? YESASIA atau Triple S Malaysia?

neway, kalau go shee dong chan tengok ni kompem jeles ni....hehehe

xXrucciXx said...

ashie - main mata nampak..akekek

huho - aku bayar RM125 (termasuk pos), kat Triple S M'sia sudah..Yesasia ni aku kureng sikit..

toksah nak jeles2, boleh beli kt tmpt lain kalo die nak..haha

Related Posts with Thumbnails