Nak cium jugak!!~

Good morning everybody!!!~
Aku nak cerita tentang seseorang ni, aku rasa korang memang dah baca kot pasal dia. Dia tu punya taste tentang perempuan bukan main lagi. Kejap yang tu, kejap yang ni..bukan calang2 orang plak tuh. Dasar 'crocodile land' betul. Pastu sekarang nak main cium2 plak...aigoo...ottoke?

Tapi pagi ni aku cam terkesima sikit tengok muka 'budak takde perasaan' tuh.. Hehehe.. Sebab muka dia cam fresh giler..he looks happy. Mungkin pasal dia menang award kot... Padahal muka dia memang gitu jek tak berubah, tapi kali ni ntah...cam fresh..sedap je mata aku nak tengok... (Don't worry Shee, cintaku takkan beralih arah..)




Wehh..aku pun nak cium gak!!! Tapi bukan daripada mamat ni la obviously..hehehe.
Budak perempuan tuh mcm yg berlakon BOF episod akhir yang 'doctor prince hugs the little girl' tuh laa...

Nasibla kau cium budak kecik, kalaulah ko cium presenter sorang lagi tuh....*tolong isi dengan ayat yang sesuai*


Photo credit to 알리아 (PERFECT 0606hj cafe.


Video credit to shirbogurl from YT Channel


*Congratulations Kim Hyun Joong =)

4 コメント:

ashie023 said...

ohhh..tok laki sapo nih..cute nye..aigooo

chuka hei kim hyun joong..rasa cam nak kiss jugak bleh..ahak! dasar crocodile land..

waiem said...

encemmmnyeeeee dia ;P

chukahei ji hoo sunbae...suka pangge dia ji hoo sunbae gak sbb KHJ byk nama dekat2...hehehe

HuRuL_AiNi said...

hohoho..aku tengok pagi tadi...comel betul....best je budak tu kena kiss mulut lagi...hehehehe

xXrucciXx said...

kali ni penampilan dia betul2 menyegarkan mata aku..hahaha

Related Posts with Thumbnails