My A.N.Jell..You are not stupid!

Just finished watching You're Beautiful 12th episode. I am so fuckin' emo watching this drama... Hahaha..call me sick, call me crazy.. I am so into this drama. Can't wait for new episode every week!
Sedihnye aku tengok ShinWoo nyanyi lagu ni. Lirik die memang kene stepek kat Go Mi Nam, dia je tak paham2...aigooo..lemban btol la ko ni Go Mi Nam. While he sings this song I knew in his heart he is crying out loud!!
Tengok kat 1.05 sampai habis...dah mcm nak nangis dah ShinWoo ni aku tengok. Uhukkkk.. Tajuk lagu pun dah same macam lagu OST Boys Over Flower, 'Because I'm Stupid'. He can sing too!! Tak sia-sia aku pilih dia as my A.N.Jell..hahahah

Crew-crew GO sekalian, teruskan menonton You're Beautiful ye, drama ni pon dah nak abis hujung bulan ni. Tinggal 4 episod je lagi.



Edited
Yang ni full version punye...

4 コメント:

ashie023 said...

uh lagu ost pong nk dekat2 sama ngan BOF...hehe..

ooo shinwoo....cam jihoo jugaklah....sabo jelah

xXrucciXx said...

tapi ambe rase lagu ni takde dlm official ost drama nih...

agaknye org yg hati perut die mcm JiHoo n ShinWoo ni, no happy ending ek? oh sedihnye =(

waiem said...

Tengah tengok ep09

xXrucciXx said...

Kejor laju lagi waiem...akekkek

Related Posts with Thumbnails