Mata Ikan Buntal

It's kinda sad when I saw this pic. He looks so tired. His eyes are reddish and his face looks pale. Macam terseksa gila tengok dia nak bukak mata,(aku panggil ni mata ikan buntal) tapi tetap maintain tunjuk 'peace'. (oh, sangat typical asian punya pose) Muka tak cukup tido. Aku rasa tido lah perkara yang paling nikmat dalam hidup dia. Sebab dia adalah sleeping majesty dalam rancangan Thank You For Waking Us Up..hahahahah.

Have a good rest dude...



Edited:
Oh, mungkin juga mata beliau terkena pepper spray, akibat keplayboyan tahap melampau...hahahah.
Opsss...KHJ mintak ampun! Huhu, have a good rest and have a nice day =)

5 コメント:

ashie023 said...

laling ku jugak kuat tido...ahhaa..

tp camgini punyer muke, sudah cam x tido seharian nih...siannyelah....go get some rest ...

xXrucciXx said...

laki mu tu tdo di merate2 tmpt,dpn meja mkn pun dia tdo..hahaha..↲Tp kes hyun jo0ng ni,ambe sedih t0l tgk rupe die,dahla mate die tu beso smacam,bile da jd rupa camtu mmg nmpk sgt..

Shee said...

Ahahahaha! Terkena pepper spray? Ahahahahhahahaha! Siyes.. pompuan mana yang tak sudi ngan dia sampai bagi dia pepper spray tu? ahahahhaa! rugi betul arr minah tu.. ahahahahahaha

Poyo betul last wish tu.. 'have a good rest and have a nice day =)' ahahah.. pandai ko ekk.. ahahaha

xXrucciXx said...

taktau la kalo jungmin yg gune pepper spray tu kan..hahahahahahah (motif?)

haruslah aku wish camtu, tulaa org suruh rest die gatal gi hongkong...wakakakakakakak

waiem said...

Laa ciannya...Ji Hoo sunbae get well soon

Related Posts with Thumbnails