OhSoRandom @ GO - Heroes

Comment on KHJ: Gaya dah ada, muke kurang ekspresi.
Comment on JYH: Kurang gaya, ekspresi muka pun kurang.
Conclusion: Berlakon watak yang lebih kurang sama. Dua-dua MUKA TAKDE PERASAAN.

*tak tau kenapa masa nak buat entri ni aku tak bole tahan gelak, tapi kene cover sebab hero-hero malaya kesayangan aku tengah tido, kang kalau terbangun memang susah nak tido balik.

Edited:
Kalau kat atas ade tuh hero muke takde perasaan, bagaimanakah pula dengan hero malaya yang ini? Ashie, sila pilih..nak mana satu? Hahahah...

8 コメント:

ashie023 said...

memang betul ko ckp tuh, muke xde perasaan..hahaha..

siapa hero malaya?aku siap order lg, ape kes?ahaha

xXrucciXx said...

tau takpe..mase ambe tgk gambar tuh ambe siap ckp..'alahai korang nih, kenapala buat muke kelat cam gitu' ahahahah

ashie023 said...

ooh...ini lah hero malaya nye..baiklah saya pilih yang depan..kekeke...cumel nyelah dua2 budak itu..aigooo..

ashie023 said...

ahhaha..aku baru perasan ..dahlah pakai baju tajuk handsome..kekeke....
a'ah ensem lah kome..ahhhaa

xXrucciXx said...

hahaha..tula baju nak 'handsome' sgt poyo ok...yg dpn tu perasan hensem, yg blkg tu sdg dlm pembikinan utk poyo hensem jugak..haha

Shee said...

sedikit dialog yg dapat ambe reka dari the first pic tu.. muka shin woo mcm..

shin woo: *dalam hati* apsal ko peluk aku ni hyung? aku tak gay lah sorry.. and please don't pass ur virus to me..aku budak baik wei..

hyun joong: *in thoughts* biar aku peluk budak hanching nih.. pass aura keplayboyan aku.. ada potential budak nih..

OMGGGG! Seriously..tengok muka Shin Woo mcm dok suka je Leader-oppa buat dia macam tu.. ahahaha.. and Leader-oppa muka ntah apa bangga semacam..

takpun mesti dia pikir macam ni..

Hyun Joong: Ehh.. tengok lah siapa lebih hengsem.. mestilah aku kan.. sorry lah ngko kalah kali ni Shin Woo..aku lebih hengsem..

Shin Woo: Hengsem..hengsem..ko hyung..aku lah yang lebih pemes sekarang ni..

ahahahahaha!

xXrucciXx said...

hahaha shee, tau xpe, ambe bantai gelak tgk gamba tu smpai xleh nk reka dialog lgsung..but actually shinwoo peluk hyun jo0ng kat pinggang ok..skang sapa lg gay? Hahahaha

waiem said...

Muka tak de perasaan...watak pon dedua kena rijek...kekeke

Related Posts with Thumbnails