OhSoRandom @ GO - Akim vs HongKi

Hari tu aku tengok iklan Brands yang ade Akim tu sebijik cam muka HongKi. Akim pun dah rambut karat. Aku tak dapat nak wat screen caps, tp ni ade beberapa ketul gambar yang aku rasa ade persamaan.

Ok, aku nak imejin Akim berlakon jadi Jeremy....erkkkk????


13 コメント:

ashie023 said...

ahhahha...memang ada persamaan...tp jeremy lagik cute aku nak cakap..akim tu aku klako je kekadang dier buat rambut camtu tp aku bleh time sebab walaupong aku benci nengok aku dan dia..aku tgk jugak untuk mengisi masa lapang,...ahhahhha

HuRuL_AiNi said...

eyh...aritu ep brapa ntah mmg aku mcm prasan hongki ada iras2 akim...hahahaha

xXrucciXx said...

aku igt aku s0rg je prasan d0rg ni muke lbh kurg,huhu... Kire ok la rambut akim skang drpd yg dulu...he's g0t talent,tp blakon drama mrepek kau dan aku tu x lalu aku nk tgk..huh! Ye,mmg h0ngki lg c0mel..weeeee

hood said...

akak stuju..!! dah lama akak prasan akim ada stail hongki.. tp cam korang ckp, hongki jaaauuuuhh lg kiut.. sigh..

tp, ok la, ade gak mamat mesia yg bole wat pesen iras2 korea.. bukan senang tuh.. pastu imajin lak kalu akim nyanyi lagu hongki, sore dia kira sedap & serak2 gak.. sure meletop!! tak pon, hongki nyanyi lagu bengang, gempak!!

xXrucciXx said...

pendapat kite same la kak ho0d..ade psamaan antara h0ngki dgn akim ni,suare pn lbh kurg je...tak sia2 ambe tersuke akim,hahaha

Shee said...

nasib si akim ni sungguh baik.. sebab ambe x kenal dia. kalau ambe kenal dia.. mmg dia dah ada anti-fans dah.. ahahaahahaha! sebab a.n.jell hanya aku ada satu..tiada dua.. tiada tiga.. mwahahaha.. emo! hahahahahaha

Wawa said...

tapi rambut akim skang buwok ah... rambut landak! hahaha

xXrucciXx said...

huh, emo lebih la ko..akim tu xtau pape pon...hahahah

xXrucciXx said...

wawa, carik la sapa hairstylist die, serangggggggg..haha

waiem said...

Hahaha ada la iras sket kot...tang rambut...pandai ko carik gambo dekat2 sama...shabas betti...GO fightinggg

Ambe tersuka ngn Akim masa lagu Situasi...hahahaha

Kita imajin Hongki plak nyanyi lagu Situasi Bunkface...kekeke

xXrucciXx said...

hahah, jenuh nak carik gamba hongki sama dgn akim...dapat jugak...

ambe ske mase akim nyanyi lagu Bencinta tuh..nak imejin jugak hongki nyanyi lagu tu..haha

ashie023 said...

hongki penah tak nyanyi lagu Im Yours?kalu dier beri bunge..imejinlah hongki beri bunga kat sape?kekkee

xXrucciXx said...

haha..dah mule nak berangan la tu..hahahaha

Related Posts with Thumbnails