Aku dan JungMin

Rasenye korang tau aku suka sapa dalam ramai2 budak SS501 ni. Hyung Jun, Kyu Jong & JUNG MIN. Taktau kenapa..mungkin dia ni nakal sikit kot. Dorky plak tuh. (Dorky guys make me smile) Statement tuh!!! Hahahaah...Statement tuh keluar kat blog Hurul lagi...

Hari tu masa konvokesyen aku, kakak ipar aku bagi teddy bear, nak gantikan teddy bear aku yg dah buruk tuh (dah 20 tahun weii bear tuh...takde dia aku tak tido..wakakakakak) katenyer. Aishh...aku memang suke teddy bear ni..comel!! Dah berapa byk ntah yang aku ada, dari sekecik-kecik alam, sampai la sebesar-besar alam. (ye aku tau budak2 SS501 ni ade yang tido dgn teddy bear..ahaks!) Dapat bear baru ni, aku jenuh pikir nak bagi nama ape. Sekali idea sengal aku dtg, aku letak laa nama JungMin. (tolong gelak) Hahahahahahahahaha..!!~gelakgulinggelakgulinggelakgulinggelakgulinggelakgulinggelakguling
Aku penah tengok satu gamba JungMin pakai (ape nama kain sangkut kat leher kalau musim sejuk tuh? time2 gini boleh lupa plak namanye) macam teddy bear ni. Carik2 balik gambar tu tak jumpe plak.

3 コメント:

HuRuL_AiNi said...

mafela kan....teringat waktu ketika kim bum menyarung mafela di leherku...hahahha....prasan lagi....

bagus la ko letak jungmin, boleh rrr teddy bear konvo aku tahun lepas aku letak nama jolie jaremy....hahahha....sian dh sthn baru dpt nama ni...hahaha

ashie023 said...

eh..cutenye teddy bear jung min...aigooo..aku pong x bleh blah..semua arnab aku , nama sama ngan minho..ahhaha..lawak2..

xXrucciXx said...

buatnye teddy bear tu tiba2 gelak kluo suare JungMin..mau pengsan aku.. ahahahaha dahla suare die beso.

*mase ambe taip komen ni, lagu If U Cannot dr JungMin kluo kat winamp ambe..hohoho

Related Posts with Thumbnails