Oh, aku jumpe Lee Min Ho kat Melaka

Oh, penatnyer!! Aku pegi Melaka tadi, kononnyer nak buat clearance. Hmmm..Malas! Budak2 ni kate tak buat pun takpe. Last2 pegi shopping sikit, mak aku nak beli barang sikit untuk hari dia pencen nanti. Ikut jer laa.
Pegi Mydin, Thong Hup, & Mahkota Parade.

Bedak muka dah nak abis, niatnye mmg nak pegi beli pun. Aku pegi la Mahkota Parade (MP). Masuk je MP aku dah terpandang satu kedai ni... Hehehe. Terus je naik escalator, sampai la kedai tu. Belek2 aku beli 3 barang ni haaa... Kopak duit! Tapi aku rase takdela mahal sgt. Biase je mcm aku beli barang2 yang lebih kurang sama ni. Tgkla ape yg aku beli... Jeng jeng jeng.....
Compact powder die bagus gak. Natural je warna, so kalau pakai kt muka tak la nampak warna lain muka tuh. Blusher die pun menarik jugak, tp tak byk choice, ade 3 kaler je. Satu lagi tu eyeshadow. Yang tu aku amik untuk nak cukupkan korum je, dpt 3 sticker utk letak pada kad die. Total sume RM94.70
Pastu dapat poster free ni..
Cun!
Aku terpandang satu gambar ni. Gambar Lee Min Ho posing ala2 Jaafar Onn mcm kat blog Waiem tuh. Mmg nak tergelak la time tu bile teringat statement Waiem...hahahah. Sampai aku nak bayar kat cashier pun boleh lagi aku nak tergelak. Terus tak tgk dah gamba tu, nnti org kate aku gila meroyan plak tgk gambar Min Ho nih. Dahlaa pakai sut kaler PINK!! Adessssss...!!~

5 コメント:

ashie023 said...

aish...pink ??x menahan dah aku nak tergelak nih...wakakaka

xXrucciXx said...

tlg la jangan tak gelak..gelak je..
dahla besar gile gambar =)) =))

waiem said...

94 hengget boleh la...tp ambe baru beli blusher elianto raya aritu aisemen...ambe suka natural kaler...

pakai produk etude terasa lee minho dekat di pipi...kekeke

tah terbayang jaafar onn plak bila nampak posing senget sambil pegang bunga tu hahaha

♥corcraze♥ said...

jgnla gelakkan min ho oppaa!!!huhuh...
mmg affordable brg etude hse..mcm silky gurl jgk..
elianto pon some are made from korea,sukeeee!!!
ok,im not patriotic!

xXrucciXx said...

patriotic or not, that's not the problem.. the thing is the product is really good, asian product for asian people right :)

Related Posts with Thumbnails