Ketampanan adalah hak milik setiap lelaki =))

Tadi aku surf internet sambil2 dgr lagu kat dalam playlist. Terjumpa gamba Jared Leto (30 Seconds to Mars). Ahhh...he's HOT! Cinta lama jugak. Hahahaha... Aku suke gile tgk die pakai eyeliner, makin lah bertambah HOT. Dalam video klip lagu2 die pun suke je aku tgk. Lepas tu teringat ade gamba Kim Joon pakai eyeliner untuk model catwalk, jadi vampire. Oh, jatuh chenta lagi...

Aku mmg suke tgk laki pakai eyeliner...yummy! Tapi tak sume laki sesuai la pakai eyeliner...
(jangan la kate lelaki pakai eyeliner ni looks gay or pondan...tidak same sekali!!!)

Smart gile ok! Kalau ade cite vampire versi Korea tolong la amik Kim Joon berlakon. Hahahaha!


*aku plak kalau keluar rumah tak pakai eyeliner rase mcm tak lengkap je. Mesti pakai!!

11 コメント:

ashie023 said...

gawrrrrr....so delicious!

aku xleh ah tgk lelaki yg cam vampire nih...kan aku peminat vampire...Oh My!!!!tp kim joon..lawo jugak kome berlakon jd vampire korea..so damn sexy!

xXrucciXx said...

aaaa..selera kita sama la ashie..
tgh berangan camne kim joon jd vampire...sexy wo0o0o...yumm yumm!!!~

ashie023 said...

gambar pertama tu, ambe tgk dah cam edward cullen dah....ermmm..bleh ah blakon vampire..xde ke producer korea nak buat cite vampire cam new moon tuh..aish!!!!

xXrucciXx said...

edward cullen tu foundation je lebih..pucat cam mayat..hoho..

nak ke org korea wat cite vampire2 nih?? kite tggu jerlaa..

HuRuL_AiNi said...

aku ni dah mula sensitip ngan word vampire sejak bertemu buah hatiku si nakayama yuma dalam koishite akuma/vampire boy....hihihi.....tp dia sorang je la vampire aku suka....cullen aku x rasa pun dia hot....haha

kim joon....yup3....ada dah muka vampire tu....boleh dah jd vampire korea....hehe

p/s: aku sungguh x reti pakai eye liner....siyes....haha

xXrucciXx said...

aku suke tgk vampire2 ni..tp aku pun x rase edward cullen tu hot pun..just suke je dgn cite n buku twilight...

hyun joong pun penah jd vampire utk 1 video klip ni...tp kim joon agak muke jahat sket nk jd vampire, mmg la sesuai..hohoho

ashie023 said...

ooooo..cmon..edward cullen ok ape...hehhe..

hood said...

akak suke vampire sbb derang suke isap dara.. eh darah..

but guys wt dark & dangerous looks tu mmg ngancam jiwa & kolbu ku..

waiem said...

Ye betol la tajuk tu...hehe

Shee said...

Sila ambil perhatian!!
Vampire Hyun Joong ambe dah cop dah!!! kekekeke

best gak eyhh..imagineee... *ambe nak imagine kat sini plak* kekeke buat cerita vampire romantic.. ala-ala cinta tiga segi gitu.. between, vampire hyun joong, shee(human) & vampire kim joon.. mwahaha! then pah tu ada fight2 lah antara vampire hyun joong ngan vampire kim joon.. uwaoaaaarrhh! gerenti besh arr ceta macam tu.. huhuhuhu!

xXrucciXx said...

kak hood: opss sengaja terlupa letak 'h'..hahahah

waiem: tajuk poyo je kan..hehe

shee: awatla nak ade cinta 3 segi plak, amik jer la hyun joong tu bawak lari diam2 sane, jgn babitkan laki ambe...akekekekekek

Related Posts with Thumbnails