MV Teaser

Bila aku dengar je lagu Love Like This dari SS501 ni, aku memang dah rasa kelainan dalam album baru diorang. Lagipun review album baru dorang ni bersepah2 kat internet. Katenye album kali ni menampakkan dorang 'more Manly'. Haruslah kan...tgk ajerlah imej dorang mcm mane, mekap pun dah lain, rambut pun lain....
Dan2 terus jatuh chenta dgn lagu Love Like This....dan wajiblah aku membayangkan camne agaknye MV lagu ni nanti. (poyo je, macamla aku yg bikin MV dorang..hahaha)

Aku bayangkan:
  • budak2 5 orang ni menari kat dancefloor yg background nye hitam dihiasi lampu2 putih..
  • ade scene dalam kete...
  • (yg lain2 taktau aku nak describe..haha)
Bila aku tengok teaser ni....


...adelaa sikit macam ape yang aku bayangkan...apakah tanda2nya ini????

1 コメント:

ashie023 said...

tanda2nye...adakah ko director MV ini?hahhahah...

Related Posts with Thumbnails