Minggu Sibuk (berbaloi-baloi)

Minggu lepas mula dari 22/10 Khamis sampai laa ke minggu ni, aku memang sangat busy. Sebab ape? Nak ambik jubah la, Lee Min Ho datang KL la **ehemehemperlukeni?mcmkojerorganizer**, aku Konvo la...aaa macam2.
Seriously start dari minggu lepas jugak badan aku sakit2, puas aku lumur badan dengan losyen pati halia, berangin siot!!! Hahahaahah...

Hari Khamis tuh aku gerak dari Batu Pahat ke KL, stay rumah kakak aku kat Cheras sebab esoknya nak pegi ambik jubah kat UiTM. Esoknya Jumaat tuh pagi2 buta (taklah buta sangat) dah keluar rumah, nak kejar komuter punye pasal. Dahla lembab!! Sakit jiwa. Turun PJ sebab nak pegi saing dgn kawan aku terus ke Shah Alam. Sampai UiTM nak carik parking pun susah..nak kene pegi situ la sini la, beratur lagi. Naik bukit turun bukit, naik tangga turun tangga....nasib baik aku tak belajar kat UiTM Shah Alam tu. Kiranya aku bersyukur gila laa belajar kat UiTM Melaka. Selesai ambik jubah kitorang mencapab (cari pablisiti) dengan amik gambar secara poyo beramai2. Lihatlah..
Pastu kitorang pegi lepak kat Hotel Quality Shah Alam...*ehembuatapatuehem*..Apedaaa, bukan buat ape pun, pegi karaoke jer. Ingat nak pegi Greenbox kat JJ, sekali penuh daaaa...
Sila abaikan logo pada cawan dan jug air itu ye. Takde kena mengena langsung..itu air strawberry.
Keluar karaoke kami mencapab pula di sekitar hotel.
Muka je senyum, penatnye ya ampun. Tuhan je yang tau...Sampai rumah dah pukul 12 malam. Hari Sabtu gua rileks satu hari dekat rumah...top-up tido semalamnye..hahahaahha

Hari Ahad plak...**ehemehemlagimautanyekeehemehem** Keluar rumah pun pagi2 buta jugak, nak tengok Lee Min Ho kat Sg.Wang. Nasib baik penantian yang berbaloi-baloi. Ahli-ahli rombongan cik kiah tidak balik dgn tangan kosong ye. Siap dihantar pulang lagi. Terima kasih tuan punya MyVi hijau, Cik Waiem.
Gu Jun Pyo masih menjadi pujaan. Maaf ye Dao Ming Si, kamu hanya spare-part. Hahahah

Hari Isnin duduk rumah jer, buat preparation. Sambil2 on9 dgn guna line internet wireless dari rumah sapa pun aku taktau. Guna laptop zaman bila punya ntah, nasib baik boleh on9 & update blog. Tapi masih takde feeling yang sama on9 kat rumah sendiri kat Batu Pahat. Yelaa laptop skrin kecik, pastu kejap2 stuck. Nak bace blog2 korang pun rase tak best. Serius tak boleh konsentret. Komen pun 'asbol' jer...aishhh

*Uishh..dah kul 6 pagi...bersambung ye...hehehe..

5 コメント:

Nakamura Kazuki said...

ambe dulu bla Uitm shah alam..biasela time konvo...yela camne tak sesak yang nak kovo seorang je tapi yang mengiring 10 orang...hahahaha.namun ni momnets yang kita patut share dengan familykan

PKG Tok Jiring said...

jap aku nk tanya ko....sape dao ming si..blur jap aku...ahhaa...

wah..memang minggu bz berhoye-hoye..

xXrucciXx said...

senpai - 10 org??? nape x bawak satu kampung..hahahaah

ashie - awatla pakai nama PKG Tok Jiring nih? hahaha..Dao Ming Si itu Gu Jun Pyo versi Taiwan ye..lakonan Jerry Yan kumpulan F4

ashie023 said...

oooo...jun pyo versi taiwan..aku kurang skit taiwan ni...siyes aku x kenal..hehhee..

sori td aku check email opis...silap komen guna nama tuh,,,,ahahhaa...

xXrucciXx said...

drama taiwan, korea, jepun sume ambe layan..janji best

Related Posts with Thumbnails