Apple beliau jatuh!

Hahaha..comel jer muka dia masa ni.

Aku baru tengok You're Beautiful episod 3. Paling takleh blah scene apple Jeremy jatuh, pastu Go Mi Nam pulangkan apple dengan gaya menggoda iman si Jeremy. Hahahah..kesian dia terimejin yang bukan2 sebab dia taktau Go Mi Nam tu perempuan.
Aku rasa tgk drama ni pun aku macam da tak betul sikit, bila scene serious muka aku pun ikut serious cam beriya benor tengok. Pastu tiba2 gelak pasal scene lawak...aishhh.

4 コメント:

ashie023 said...

ahahhah..betul2..aku pong gelak gak scene nih..ape ke blur daaa si jeremy nih..aduyai..

lee hu rul <3 lee hong ki :P said...

argh....part ni la obius ingatkan aku ngan hana kimi....tp siyes weh.....suka betul ngan hong ki...hihihi

Cik Cookie said...

pinjam bley?
best sajo.

xXrucciXx said...

ashie - bile scene jeremy jer mmg get ready nak gelak..haha

hurul - tau takpe..cite ni mcm combination of hanakimi & BOF plak..

cik Cookie - pinjam apekah?

Related Posts with Thumbnails