Jambu Muda

Artis yg aku minat musti muka jambu2. Terutamanya artis Jepun n Korea. Mmg majoriti artis diorang kalau lelaki boleh dikategorikan jambu la. Kalau pompuan tu mesti stok mata nak cantik n bibir nipis2..hoho. Contohnye mcm....

Tapi.... Ade tapinyer. Kalau aku nak carik boyfriend nak buat laki, taknak la aku carik stok jambu2 ni. Boleh menimbulkan byk keraguan dpt laki jambu ni tau. Nanti kalau dah tak jambu kang, camne la rupe agaknye. Biarlah laki aku tuh biase2 je, asal sedap mate aku nak tgk die hari2. Hehehe.. Untuk stok suke2, geli2 boleh la kot. (Kim Joon, Lee Min Ho, Oguri Shun bukan dalam kategori jambu ok)

Skang ni trend couple dgn lelaki muda agaknye. Pelakon Jepun Koyuki tgh syok bercinta dgn mamat freak movie Death Note si L, Kenichi Matsuyama. Adesss..(buat2 kecewa)


Choi Ji Woo plak couple dgn Lee Jin Wook ( ape name cam lebih kurang je bunyik ). Dah nak kawin katenye. Ke dah kawin? Gasak...
*naseb yg pompuannye dah tua pon cantek lg, bergetah plak tuh. laki muda pun melekat!. hoho

2 コメント:

ashie023 said...

hangin je ambe dengo org cakap minho jambu...memanglah muke dier jambu, tp ambe tak nampak lagi jerawat jambu batu dier..ke kene close up?haha

a'ah..skrg ni dah ramai artis kawen ngan gelfren tua..(minho pong nak ikut jejak gak kawen ngan aku yg tua ini..ahahhaha)

xXrucciXx said...

minho jambu ke?? mane ade. hyun jung tu lagi jambu ok..hohoho

Related Posts with Thumbnails