Bengang Bangang Bodoh Bingai

Mmg biadap kan tajuk entri aku kali ni? Lantak la...Marah ni marah ni!! :51:

sebenonye aku dah lame simpan rase bengang dan sakit ati aku ni... makin bertambah2 plak.

Surat ke-2 dr UiTM utk konvo yg mengandungi buku peraturan tak dpt lagi. Member2 aku yg lain dah dpt. Aku agak cuak gak la dgr member2 aku dah dpt. Aku call UiTM dari hari Khamis, yelaa opis kerajaan kan cuti sampai Rabu je. Tak berjawab! Bile dpt die suh call hari Isnin plak. Bile dah dpt call hari Isnin jawab call mcm nak marah org. Mentang2 la kite ni student mcm kite ni tak penting je. Kalo aku tak konvo ujung bln ni siap aaaaa. Dalam proses katenyer, weii tak smpai sebulan lagi nak konvo ni woii!!!

Aku pos barang kt kwn aku gune pos ekspress. Aku dah biase sgt gune cara ni. So kalau pos hari ni esok dah sampai. Aku tanye kawan aku dah smpai ke belum? Tak jugak!! Whattttt???!!!! Hari rabu aku tanye die, cam pelik kan tak sampai lagi. Semalam pun aku tanye lagi, tak sampai jugak. Sampai la hari ni kawan aku tak inform pape, confirm tak sampai lagi. Ape cite ni????? Ke dah sampai, tp barang hilang ke ape ke..aku tak tau la. Kite boleh wat mcm2 andaian.

Pastu aku ade beli brg. Orang tu kat KL. Die kate die dah pos hari Isnin. Sampai hari ni pun tak sampai lagi. Ape cite ni wehhh??? Lagi buat aku panas ati btol.

Isnin tu jugak aku pegi kat Tm Streamyx booth nak register account baru. Sampai hari ni pun takde dapat call pape dr TM. Dulu tak camni pun. Hari ni register besok org dah dtg pasang kat rumah. Bapak aku dah bising tanye aku mane dorang? (eh, aku keje TM ke nak tanye aku camtu) Pastu die suh aku call plak. Ni lagi satu hal..ko nak pakai sgt ko la call. Sume nak aku yg buat. Bising2 pun kat aku.

Eeeeeee..bengangnye!! Bangang..panas ati sume laa!!! Sampai aku dah mencarut2 kat FB tuh. Arghhh!!!!

Mane surat aku, mana internet aku!!!!!!!!

2 コメント:

ashie023 said...

ahha..kenapa ari nih jadik ari bengang sedunia plak...kes aku x selesai lagik, masuk kes ko plak erk..
sabo jelah rucci..

xXrucciXx said...

cam org bodoh je tggu posmen hari2..

ntahlaa ashie, nak kate emo pasal piyed...cam lame lg plak..x kene masenye...

akekekek

Related Posts with Thumbnails