Ini bukan cerita hantu



Abang manesssss Jung Il Woo. Abang??? Ewww.

Hahahaha..comel je. Dia disuruh buat ekspresi takut yang terkejut lepas dgr cerita hantu Chaewon. Tapi cam tak berapa nak menjadi. Comel ade laa. Dia ni mmg sama spesis macam kawan baik dia Lee Min Ho tu. (tiba2 teringat scene dia lari lintang pukang lepas Jandi tipu Goo Jun Pyo kat kaki dia ada ular) Hahahaha... Nak print screen scene ni banyak kali aku gelak, dahla dgr sekali dgn bunyi dia menjerit ala2 auwww gitu. Adessss.

Taktau la kalau korang dah penah tgk ke tak Happy Together episod pelakon2 My Fair Lady ni, tapi sepanjang aku tgk video ni asyik nak gelak aje. Seram2 pun ade gak....

Tapi tgk cite My Fair Lady tu makin lame cam nyampah plak tgk watak die. Tau plak ko jeles..dulu mcm poyo sgt taknak dgn Hye Na. Huhuhu..

2 コメント:

HuRuL_AiNi said...

aku nampak dia macam terkejut & tengah geli je....hahha

ashie023 said...

ooooo..inilah dier BFF minho tu ye..ooo..kawan satu tadika tu ye..ooo..

agak2 samalah perangai auww..hehhee...

Related Posts with Thumbnails