Berita Paling Terkini

Tidaaaaakkkkk!!! Aku seperti tidak percayaaaaaaa!!! Apa betul apa yang aku baca ini?????
Kalau tadi Waiem dah jiwa meracau-racau, sekarang jiwa aku dah kacau bilau ni.
Lee Min Ho mungkin ada kat Malaysia 25/10 ni. (weiii aku kat KL time tu) untuk Etude House Spoksemodel Lee Min Ho to Tour Asia.

Taktau laa die ade kat Etude House cawangan mana, harap2 kat KL laa. Kalau confirm ni ada sapa mau join ka? Hari Ahad pulak tu kan...jeng jeng jeng!! Jangan die posing ala Jaafar Onn lagi sudah..akekekeek

Aku baca ni tadi kat Etude House punye website.

8 コメント:

sI tEDI said...

welkam lee min ho :)

xXrucciXx said...

big hug skali...
*kalau dpt....akekeke

ashie023 said...

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

xXrucciXx said...

sabo ashie sabo..
ape sudah jd...
nak isi tempat kosong mcm waiem gak ke..hehe

ruha said...

OMG , aku mesti pergi punyalah, harap2 kat sunway pyramid , akhirnyaaa jeng jeng jeng, my madu mehlah turun kl

hood said...

yay..! jom kita wat rombongan lagi!!

xXrucciXx said...

jom2 rombongan lagi..wahahaha
ni yg nak bwk camera ala2 wartawan ni..wakakakakak

naqiba:] said...

gosh,lee min ho nk dtng Malaysia?:DD
hrp2 dia dtng kat sunway piramid,msti pnya! :)

Related Posts with Thumbnails