Terima Kasseeyyyyyyyyyyyyyyyy!!~

Wo0ohh!!hah Tiba2 jer bapak aku masuk bilik, bagi satu bungkusan. "Nah, ni ko punyer." Errr..apakah? Tgk2 dari Pos Laju.....

Huhu, tgk nama pengirim mmg dah tau sape la kan..jelir Dengan excited aku buka bungkusan ittew...
Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!~lapar
Siap dgn kad raya n phone strap Korea. Huhu...akhirnyaaaaa. Dpt juge! ほんとにありがとうございました!!!tepuktanganroslove Happy sgt bila terima brg2 tu sume...heeeeesengihnampakgigi
Elok2 tgh pasang langsir kat bilik tuh, terberhenti kejap..haha..excited n happy punye pasal. Sekali lagi terima kasih byk2 kat Waiem. Cd tuh ada cite disebalik utk dptkannyer kan. (ok pasni kite cite utk payment plak)

*Sorry gamba tak brp nak clear. Handphone kalu express music mmg cenggini. Adeh..!!~

*Tajuk post kali ni disebut mcm cara David Arumugam ok gelakguling

4 コメント:

ashie023 said...

hihihi..time kaseeeyyyyyy...(david arumugan)
aduyai..ko, buat2 terkejut plak...hehe..
sob sob...ku x bleh merenung cd iteww lama2...mau pecah ati ini..oh!kim hyun joong ..how could you...(drama)

xXrucciXx said...

bak kata p.ramlee..
brg yg lps jgn dikenang,kalau dikenang merajuk lah hati...
hahah..sabo ashie...

waiem said...

ooo suda dpt juga...enjoyyyy yek...hehehe

Shee said...

wahhh dia dah dapat CD dia leeee... rupanya mung yg pesan CD satu nih..ambe lupaaa.. huhuhu.. i was like siapa lagi yee selain me and hurul.. hehehehehe

memang ada kesah.. jangan lupa tu tarikh keramat 3 September tuh.. pas tu kalau teringat taon depan.. ingat kat ambe ye.. hehehehe :p

Related Posts with Thumbnails